Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Dallas Stars - Colorado Avalanche

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
nhl
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 10.05 klo 7.00
Osuma
Ottelussa tehdään yli 6,5 maalia (60 min)
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.92Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Läntisessä konferenssissa välieräsarjan Dallas Stars ja Colorado Avalanche toisessa kamppailussa kaksikko kohtaa toisensa toistamiseen American Airlines Centerissä varhain perjantaiaamuna puoli viiden jälkeen. Colorado johtaa sarjaa voitoin 1-0.

Avalanche nousi kolmen maalin takaa ja ryösti kotiedun itselleen

Sarjan avauskamppailussa isäntäjoukkue karkasi jo avauserässä kolmen maalin karkumatkalle, mutta Peter DeBoerin suojattien pari yötä aiemmin pelaama Game Seven Vegas Golden Knightsia vastaan painoi vielä ilmeisesti pohkeissa ja Jared Bednarin luotsaama Avalanche hivuttautui pikku hiljaa rinnalle ja nousi jatkoerässä lopulta voittoon Dallasin kärsittyä 3-4je (3-0, 0-2, 0-1, 0-1) vierastappion kotiluolassaan American Airlines Centerissä varhain keskiviikkoaamuna.

Cale Makar oli avata vieraiden maalihanat ensimmäisenä, mutta erittäin vahvana ja tuulennopeana luistelijana kohti Stars-maalia kirmannut Avs-pakki kilautti vain maalirautoihin osuman sijasta erän seitsemännellä minuutilla. Seuraavasta hyökkäyksestä sen sijaan isäntien 39-vuotias veteraanipakki Ryan Suter onnistui laukauksellaan viemään Starsin 1-0 johtoon Runkosarjassa Stars vei statsein 29-6-5 voiton avausosuman iskettyään. Wyatt Johnston siirsi Starsin 2-0 johtoon uransa yhdeksännellä playoffs-maalillaan 27. pudotuspelissään Jamie Bennin aloitusvoiton jälkeen 11.minuutilla kevään viidennellä osumallaan. Joe Pavelski sai myös syöttpisteen lätyn pienellä siirrolla Johnstonille tarjoittimelle jätettyään. Mikko Rantasen kampitettua keskialueella Yevgeni Dadonovin jalallaan takaapäin pääsi Stars hakemaan vielä kolmatta maaliaan ylivoimalla Vain puolta minuuttia myöhemmin Jason Robertson meni pötköttämään jään pintaan Jabob Treninin korkean mailan seurauksena ja Stars pisti 5vs3-ylivoimalla väkisin Avsin kärsimään kolttosistaan Robertonin lauottua ja Tyler Seguinin ohjattua maalin edestä Starsin 3-0 johtoon avauserän päätteeksi. Miro Heiskaselle myös syöttöpiste.

Valeri Nichushkin kavensi toisessa erässä ylivoimalla 1-3:een Makarin päästyä tarjoilemaan syöttöä maalille kaikessa rauhassa Starsin Johnstonin pelatessa ilman mailaansa. Nichushkinille osuma oli jo kahdeksas kuudessa pudotuspelikamppailussa, joissa venäläinen on onnistunut jokaisessa maalinteossa. Nathan MacKinnon merkittiin osumaan toiseksi syöttäjäksi. Seuraavaksi Starsin Craig Smith otti typerän hyöjkkäysalueen jäähyn koukittuaan Makaria Avs-maalin takana aivan turhaan. Ylivoimassa MacKinnon tarjoili vuoronoperään maalipaikat niin Nichushkinille kuin Artturi Lehkoselle, mutta kumpikaan Avsin tämän kevään pudotuspelien tehomaalareista ei onnistunut edellisen haroessa tyhjää ja jälkimmäisen maaliputken katkettua lätyn päädyttyä Stars-vahti Jake Oettingerin hanskaan. Hetkeä myöhemmin Makar sen sijaan onnistui tuoden Avsin jo parhaalta maalintekosektorilta oikeaan ylänurkkaan auottuaan maalin päähän ennen erän puoltaväliä. Näin Makar on MacKinnonin ja Nichushkinin tavoin onnistunut yltämään pisteille kaikissa kevään pudotuspelikamppailuissa. Nichushkin ja Rantanen saivat syöttöpisteet osumasta.

Päätöserä starttasi Avs-merkkisesti, kun heti sen avausminuutilla Makar tulitti lätyn osuessa maalinedustallle parkkeeranneen Mikko Rantasen luistimeen, mistä se kimposi maalinkulmalla päivystäneelle MacKinnonille, joka iskii sen välittömästi Starsin verkon peruikkoille ja pelin tasoihin 3-3:een. Tuon jälkeen varsinaisella peliajalla ei enää osumia nähty, vaikka molemmat joukkueet pääsivät vielä päätösminuutilla yrittämään osumaa. Zach Parise laukoi ensin vieraista ja Roope Hintz isännistä heti seuraavasta hyölkkäyksestä, mutta kumpikaan vedoista ei tuottanut laukojalleen toivottua tulosta.

Jatkoerässä Starsista Logan Stakoven, Suter, Benn ja Thomas Harley pääsivät vuoronperään tulittamaan sekä Pavelski ja Seguin vielä tuloksetta ohjaamaankin erän avausvitosella kohti Avs-vahti Alexandar Goergiyevin vartioimaa veräjää isäntien painostettua vahvasti. Johnston pääsi vielä yrittämään jälkimmäisen yllättämistä etukulmasta tuloksetta. MacKinnon pääsi vuorostaan tunnustelemaan Starsin puolustuksen blokkauosaamista todeten sen pitäväksi Jack Johnsonin puolestaan laottua viivalta harakoille.Johnston ja Radek Faksa yrittivät vielä kertaalleen Avs-päädyssä, kunnes Miles Wood livahti vieraista läpiajoon kaartaen vasemmalta hyökkäysalueen sisään iskien Avsin avausvoittoon 4-3 aivan Oettingerin nokan alta rystyvedolla Andrew Coglianon keskialueelle heittämän pystysyötön jälkeen erän 12.minuutilla ajassa 71:23. Tämä oli seurahistorian kolmas kerta, kun Avs onnistui nousemaan kolmen maalin takaa voittoon.

Jatkuuko maalitalkoot?

Tämä kaksikko on ollut toistensa raiveleissa kiinni useammankin kerran pudotuspeleissä. Peräkkäisinä vuosina 1999 ja 2000 Stars löylytti Avsia lännen konferenssifinaaleissa seiskapelien jälkeen. Avs oli parempi 1.kierroksella 2004 ja 2006.  Stars voitti taas 2020 seiskapelin jälkeen.

Vaikka ykköspelissä ei jäähyjä juuri nähtykään Starsin otettua vain kaksi kakkosta sekä Avsin istuttua ainoasaan kerran onnistuivat vieraat iskemään molemmissa ylivoimissaan ja sanomattakin lienee selvää, että jäähyt on syytä pitää minimissään. Stars on pudotuspelien neljänneksi tehokkain ylivoimalla (27,8%) sekä Avs puolestaan toisena (44,4%) tuolla erikoistilanteen saralla. Alivoimassa sen sijaan molemmilla riittää sen sijaan rutkasti parannettavaa Starsin löytyessä vasta kymmenenneltä sijalta umpisurkealla (64,3%) av-tehoilla eikä varaa virnuiluun ole Avsillakaan (76,5%) sen yltäessä seitsemänneksi.

Maaleja sen sijaan molemmat joukkueet osaavat tehdä ja tilanteita rakentaa, joten viihdyttävää ja toivotaan, että myös tuottoisaa betsiä löydetään siltä saralta!

Ottelussa tehdään yli 6,5 maalia (60 min)
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.92Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.