Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Colorado Avalanche - Dallas Stars

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 14.05 klo 7.00
Huti
Colorado Avalamche ML
1.74100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Läntisessä konferenssivälieräsarjassa ottavat Colorado Avalanche ja Dallas Stars yhteen jo neljättä kertaa sarjan neljännessä kamppailussa Ball Arenassa varhain tiistaiaamuna puoli viiden jälkeen. Dallas johtaa sarjaa voitoin 2-1.

Oettinger tylsytti torjunnoillaan Avsin terän kolmannessa näytöksessä

Jared Bednarin luotsaama Colorado Avalanche ei onnistunut nappaamaan toista sarjan voittoaan vankkureiden siirryttyä kolmanteen peliin sen kotiluolaan Ball Arenaan vaan pelinhallinnasta huolimatta se joutui taipumaan Peter DeBoerin luotsaamalle Dallas Starsille 1-4 (0-1, 1-1, 0-2) äitienpäivän aamuna pelatussa kamppailussa.

Tämä oli myös jo sarjan kolmas peli, missä Avs ei ole johtanut peliä missään vaiheessa ja silti se on onnistunut nappaamaan sarjassa yhden voiton kirittyään Starsin selvästä johtoasemasta voittoon sarjan toisessa pelissä. Tällä kertaa se ei onnistunut nousemaan edes maalin takaa tolppaa lähemmäksi vieraiden Jake Oettingerin vartioimaa Stars-maalia ja sattumoisin tuon tolppalaukauksen suoritti kaikissa kevään siihenastissa pudotuspeleissä maalinteossa onnistunut Valeri Nichushkin, joka katkaisi näin maaliputkensa seitsemän pelin jälkeen.

Erittäin suuressa alakynnessä avauserässä ollut Stars onnistui iskemään varkain pelin avausosuman erän viimeistä edellisellä minuutilla Logan Stankovenin toimesta Miro Heiskasen syötöstä. Avs pääsi pelaamaan tuossa erässä kolmesti ylivoimaa, joista jälkimmäinen jatkui vielä toiseenkin erään onnistumatta kuitenkaan yhdestäkään niissä iskemään maalia. Oettinger sitävastoin poimi avauserässä 12 kiekkoa Avsin Alexandar Georgiyevin neljää vastaan viidestä laukauksesta.

Mikko Rantanen onnistui tuomaan pelin puolivälin krouvissa vihdoin Avsin tasoihin kevään kolmannella pudotuspeliosumallaan. Toisessa peräkkäisessä pelissään maalinteossa onnistunut Tyler Seguin vei kuitenkin Starsin uudelleen johtoon vain viisi minuuttia suomalaisen tasoituksesta.

Avs on ollut liigan kovin joukkue pelien kolmansissa erissä, joten isänniltä löytyi luottoa pelin vielä kääntyvän. Sen sijaan Seguin pääsi niittaamaan tyhjiin vieraiden kolmannen maalin Avsin oltua pakotettu hakemaan tasoitusta ilman Georgiyevia ylimääräisellä kenttäpelaajalla. Bednar ei pistänyt veskariaan takaisin maalinsuulle, joten myös Stankoven onnistui iskemään vielä tyhjiin pelin toisen sekä samalla myös pudotuspelikevään toisen osumansa.

Georgiyev torjui Avsin maalinsuulla kaikkiaan 19/21 torjuntaa, kun vastaavasti Oettinger torjui Starsin maalilla 28/29 kertaa. Heiskanen pelasi Starsista jälleen eniten, sillä suomalaiselle kertyi jääaikaa peräti 25:02. Esa Lindell kellotti lähes identtisen lukeman (25:00). Avsin jääaikarohmuja olivat Cale Makar (25:44) ja Rantanen (25:01).

Avalanche kuittaa tasaisen sarjan tasoihin

Tässä sarjassa on kaikista eniten jäljelläolevista sarjoista olleet merkit niin selvästi ilmassa, että ratkaisu tulee venymään seiskapeliin asti. Kaikki tähänastiset mittelöt ovat olleet käytännössä ns. yhden maalin pelejä, vaikka lopullisia maalilukemia onkin esimerkiksi viimeksi kasvatettu keinotekoisesti maalivahtia poisottamalla tasoitusta riskillä hakien. Avs ottaa väistämättä voiton neljännessä pelissä eikä se päästä Starsia kenties ratkaisevasti karkuun sarjassa ja tässä pelissä nähtäneen myös vihdoin senkin johtoasema pelin aikana, minkä onkin sitten menoa!

Colorado Avalamche ML
1.74100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7430€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.73Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.