Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Carolina Hurricanes - New York Rangers

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 17.05 klo 4.30
Huti
Kisa viiteen maaliin: Ei kumpikaan
1.43100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Carolina Hurricanes on noussut 0-3 tappioasemasta New York Rangersia vastaan jo voiton päähän siitä, että itäisen konferenssin finaalipaikka ratkeaisi kutkuttavassa Game Sevenissä. Ennen sitä olisi vielä voitettava kotona PNC Areenalla perjantain vastaisena yönä - toki myös kaksi ottelua putkeen hävinnyt Rangers janoaa myös laittaa sarjan poikki.

Kuudennesta ottelusta odotetaan erittäin tasaista niin kuin myös aiemmat ottelut ovat olleet. Kahdessa viime ottelussa maali- sekä laukaisumäärät ovat hieman tippuneet, joka on luonnollista huomioiden pöydällä olevat panokset.

Rangers joutui hurrikaanin pyörteeseen

Ottelusarjan viides ottelu oli pelitapahtumien perusteella katsojan silmään tähän mennessä laimein noin muuten vauhdikkaassa pudotuspelisarjassa. Hurricanes lähti pelaamaan viidettä ottelua pakkovoitto edessä, joka näkyi varovaisina otteina sillä Rangers on tähän mennessä tehnyt selväksi sen, että virheistä rankaistaan isolla kädellä.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton. Paras paikka aukesi Andrei Svechnikovin annettua läpisyötön Jake Guentzelille, joka yritti yllättää Igor Shesterkinin nopealla kudilla, mutta kuitenkin Rags-kassarin vetäessä tästä pidemmän korren. Erän lopussa nähtiin Evgeny Kuznetsovin todella tyhmä huitomisjäähy, joka ei sentään tällä kertaa koitunut Canesin kohtaloksi.

Toisessa erässä Canes pääsi kokeilemaan ottelussa ensimmäistä kertaa ylivoimaa. Surkea, 1/17 operoinut ylivoima koki taas valtaisan takaiskun, kun Jacob Trouba blokkasi Sebastian Ahon laukaisun ja karkasi sen jälkeen alivoimalla maalintekoon. Canes ei pystynyt hyödyntämään erän kolmea ylivoimamahdollisuuttaan, jonka vuoksi he lähtivät viimeiseen erään 0-1 tappioasemasta.

Selke Trophyn saajaksi ehdolla oleva Jordan Staal pelasi loisto-ottelun, joka palkittiin kolmannen erän alussa hänen iskemällään tasoitusmaalilla. Ottelun momentum kääntyi nopeasti Carolinalle, kun he menivät kolmisen minuuttia Staalin maalin jälkeen 2-1 johtoon Kuznetsovin osumalla johon syöttöpisteen nappasi Jesperi Kotkaniemi. Rangers ei tästä enää toipunut, kun Jordan Martinook löi vierasjoukkueen jo 3-1 johtoon ennen päätöskymppiä, ja kun Martin Necas viimeisteli 4-1 loppulukemat tyhjään maaliin kolme ja puoli minuuttia ennen loppua.

Kokonaislaukaisumäärä jäi ottelussa vain 49 laukaukseen maalia kohti (21-28), joka on vielä vähemmän kuin neljännen ottelun 56 laukausta maalia kohti (31-25).

Vähämaaliset karkelot edessä

Ottelusarjan edetessä maali- sekä laukaisumäärät ovat tippuneet ottelusarjan edetessä ja pelaamisesta on tullut muutenkin hieman enemmän tunnustelevaa. Nyt kun panokset ovat vielä tapissa, voisi kuvitella ettei ottelun alussa sen suurempia riskinottoja vielä nähdä.

Canes on onnistunut kitkemään Rangersin tehokkuuden ylivoimalla, jonka vuoksi erikoistilannemaalejakaan ei ole nähty enää yhtä runsaasti. Jäähyjä on myös jaettu viime otteluissa vähemmän, jonka vuoksi ottelut ovat pysyneet yhtenäisimpinä joka puolestaan on taas vaikuttanut negatiivisesti maalimääriin.

Ottelusarjassa on pelattu viisi ottelua, joissa ei ole yhdessäkään nähty kummankaan tekevän viittä maalia. Odotukset runsasmaaliselle ottelulle ei nytkään ole suuret, jonka vuoksi pelivalintoja otteluun kannattaa luutia under-merkkisten maalimäärien kautta. Usea ottelu on päättynyt 4-3 tulokseen, joka toteutuessaan vesittäisi alle 6,5 maalin pelivalinnan. Enemmän valueta löydämme kohteesta ettei kumpikaan tee ottelussa viittä maalia, joka on toteutunut 9/10 kertaa joukkueiden viimeisissä kohtaamisissa. Kerrointa tälle saa 1,43, joka on näistä lähtökohdista pitkässä juoksussa vallan riittävästi.

Kisa viiteen maaliin: Ei kumpikaan
1.43100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.