Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Carolina Hurricanes - New York Rangers

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 10.05 klo 4.30
Osuma
Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia: Kyllä
1.63100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Carolina Hurricanes ja New York Rangers kohtaavat itäisen konferenssin kolmannessa välieräottelussa perjantain vastaisena yönä, kun sarja siirtyy Rangersin 2-0 johtolukemissa PNC Arenalle, Carolinaan.

Edellinen ottelu oteltiin pitkän kaavan kautta, jossa Rangers oli parempi maalein 4-3 toisen jatkoerän jälkeen.

Hurricanes petrasi, mutta se ei riittänyt

Toinen ottelu jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi, kun maalikarkelot aloitettiin jo heti ensimmäisessä erässä. Tällä kertaa maalihanat avasi Rangersin Alex Lafreniere, joka upotti tarkan rannelaukauksen ohi Frederik Andersenin. Canes tuli erässä myöhemmin tasoihin, kun Jake Guentzel ohjasi Sebastian Ahon laukauksen maaliin. Dimitri Orlov vei vielä erän lopussa syntyneellä pukukoppimaalilla Carolinan 2-1 johtoon.

Toisessä erässä nähtiin jälleen maalit mieheen, joista vastasivat illan toisillaan Lafreniere sekä Guentzel. Guentzel on pelannut urallaan toistaiseksi 9 pudotuspeliottelua Rangersia vastaan, joissa iskenyt huimat 10 maalia.

Kolmannessa erässä nähtiin yksi maali, kun Chris Kreider toi sarjan ensimmäisellä osumallaan Rangersin 3-3 tasoihin. Maali syntyi ylivoimalla, kun kiekko jäi vapaaksi maalin edustalle josta Kreider lapioi roskat roskiin.

Jatkoajalla Carolinalle tarjoutui rutkasti mahdollisuuksia ratkaista ottelu jopa alivoimalla, mutta kotiyleisön sankariksi nousi jälleen kerran maalannut Vincent Trocheck, joka iski maalin ylivoimalla. Rangers otti sarjassa tukevan 2-0 johdon, jonka on puoltanut loistava erikoistilannepelaaminen; Rangers on rokottanut Hurricanesia 4/9:llä ylivoimalla, siinä missä Carolina ei ole saanut 10:llä ylivoimamahdollisuudella kiekkoa kertaakaan maaliin.

Ottelun laukauksissa maalia kohti Carolina oli New Yorkia edellä luvuin 57-39, mutta se ei tuottanut tällä kertaa toivottua palkintoa.

Maalit jäävät tuskin taaskaan vähiin

Kaksi ensimmäistä ottelua ovat tarjonneet loistavaa jääkiekkoviihdettä katsojille, sillä maaleja ja vauhtia ei tästä ottelusarjasta ole puuttunut. Molemmat joukkueet ovat olleet tehokkaita, etenkin Rangers ylivoimalla. Hurricanesillakin on varaa petrata hieman lisää, sillä edellisen ottelun 42 laukausta maalia kohti varsinaisen peliajan aikana tuottivat vain 3 maalia.

Lähdetään tulevaan otteluun jälleen pelivalinnalla, että molemmat joukkueista tekevät ottelussa vähintään kaksi maalia. Tästä tarjoillaan kelpo kerrointa 1,63.

Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia: Kyllä
1.63100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.