Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Carolina Hurricanes - New York Islanders

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 1.05 klo 5.00
Huti
Alle 5,5 maalia
1.91100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Carolina Hurricanes ja New York Islanders kohtaavat viidennessä ottelussa, kun ottelusarja siirtyy takaisin PNC Arenalle Carolinan Raleighiin. Islanders pelasi viime ottelussa selkä seinää vasten, ja onnistui venyttämään sarjan ratkaisua jatkoerämaalin turvin.

Edessä Carolinassa on kuitenkin kova paikka, sillä Canes on ollut kotonaan hallitsevampi joukkue etenkin laukausten muodossa.

Canes oli lähellä pistää sarjan poikki, mutta Islanders selvisi

Neljäs ottelu New York Islandesin sekä Carolina Hurricanesin välillä UBS Arenalla New Yorkissa tarjosi yleisölle viihdettä koko rahan edestä, sillä ottelun ratkaisu syntyi vasta toisessa jatkoerässä.

Ottelun ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä, jossa kummallekaan ei kirjattu kovin montaa laukausta maalia kohti. Erän ainut osuma nähtiin ylivoimalla, kun Carolinan kolmospelin hahmo Seth Jarvis latasi avausosuman Jake Guentzelin syötöstä. Ottelun toisessa erässä Canesilla oli vahvasti ottelun momentum käsissään, mutta Islanders oli ainoa joka onnistui maalinteossa. Maalin teki ottelun puolivälissä Matthew Barzal, joka avasi samalla kevään maalihanansa.

Toisen erän aivan viime sekunneilla nähtiin epäonninen tilanne, kun Carolinan Sebastian Ahon maila takertui Islanders-pelaajan luistimeen hyökkäysalueella, eikä kampitusrangaistusta voinut jättää viheltämättä. Islanders pääsi aloittamaan ottelun kolmannen erän täydellä kahden minuutin ylivoimalla, eikä mahdollisuus jäänyt käyttämättä kun ajassa 41:38 Jean-Gabriel Pageau vei Islesin 2-1 johtoon. Jäähyt koituivat kuitenkin niin ikään myös Islandersin kohtaloksi, sillä Stefan Noesen iski ylivoimalla Carolinan tasoihin kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Ottelun ratkaisua haettiin 2-2 tilanteesta jatkoerästä, joista ensimmäinen ei tuottanut tulosta. Carolinan Jesperi Kotkaniemi oli kuitenkin lähellä päättää sarjan 4-0 sweepillä, mutta tällä kertaa kiekko kimposi ylärimasta Islandersin kannalta suotuisasti.

Iso taisteluvoitto Islandersille, joka on ollut sarjassa aiemminkin lähellä voittaa. He tulevat olemaan kuitenkin kovan paikan edessä Carolinan kotihallissa, missä Carolina punnersi kahdesta ensimmäisestä ottelusta kahden maalin voitot. Toisessa ottelussa Canes voitti laukaukset jopa 39-12.

Neljännessä ottelussa merkittävää oli Carolinan huono aloitusprosentti, kun he voittivat alle kolmasosan (32,4%) koko ottelun aloituksista.

Ovatko maalit jälleen niukassa?

Canesin ja Islesin välinen sarja on ollut välillä melkoista hankaamista, joissa maalit ovat jääneet vähiin. Vähiin ne olivat jäädä myös toisessa ottelussa, joka kuitenkin lopulta päättyi Carolinan hurjaan kiriin.

Kolmessa ottelussa neljästä on nähty alle 5,5 maalia; kyseinen raja voi olla ensi yön ottelussakin tiukassa, sillä Islandersilla on ollut vierasotteluissa hankalampaa hyökkäyspelin kanssa. Ensimmäisessä ottelussa he saivat toki yli 30 laukausta maalia kohti, mutta suurin osa niistä oli vaarattomia kaukolaukauksia, jotka eivät lopulta johtaneet vaarallisiin tilanteisiin.

Alle 5,5 maalista otteluun tarjoillaan noin 1,90 kertoimia, jotka sopivat peleille tämän tuloksen toteutuessa kolmessa neljästä edellisestä ottelusta. Ottelun maaliveikkaukseksi lähdetään hakemaan Carolinalle maalit 4,3 ja Islandersille 1,2.

Pelivalinnaksi kelpaa myös ettei kumpikaan joukkueista tee ottelussa viittä maalia, josta tarjoillaan Bethardin sivulla kerrointa 1,48.

Alle 5,5 maalia
1.91100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.86100% talletusbonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.