Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Boston Bruins - Florida Panthers

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 13.05 klo 4.00
Osuma
Florida Panthers ML
1.71Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Itäisessä konferenssivälieräsarjassa Boston Bruins ja Florida Panthers pelaavat TD Gardenissa jo sarjan neljännen kamppailunsa maanantain vastaisena yönä puoli kahden jälkeen. Florida johtaa sarjaa voitoin 2-1.

Kissat raateli Bruinsin toisen kerran peräkkäin

Paul Mauricen luotsaama Florida Panthers teki jo toisessa peräkkäisessä pelissään kuusi osumaa, kun Jim Montgomeryn piiskuroima Boston Bruins joutui nöyrtymään sarjan kolmannessa pelissä vankkureiden siirtyessä TD Gardeniin lukemien ollessa 2-6 (0-1, 0-2, 2-3) lauantain vastaisena yönä.

Kissat latoi kamppailussa peräti neljä ylivoimaosumaa. Niistä kolme ensimmäistä olivat Vladimir Tarasenkon, Carter Verhaeghen ja Brandon Montourin vieraille tekemät tärkeät kakkos-, kolmos- ja nelosmaalit, joilla Florida karkasi tavoittamattomaan neljän maalin johtoon päätöserän alkuun mennessä sekä neljäs lähti vielä pelin päätösminuutilla myös avausmaalin puolestaan tasakentin tehneen Evan Rodriguesin mailanlavasta. Sam Reinhart tappoi jälkimmäisen toista osumaa ennen isäntien orastavan kirivaihteen iskemällä limpun tyhjiin Bostonin herätessä koomasta uransa ensimmäisen pudotuspeliosuman tehneen Jakub Laukon sekä Jake DeBruskin maalien myötä.

Floridan pinnarohmu oli Matthew Tkachuk kolmella maalisyötöllään. Jenkkiagitaattori on iskenyt kevään pudotuspeleissä kahdeksaan peliin 13 (4+9) tehopistettä, millä pidetään niukasti Kissojen tehopörssin sisäistä kärkipaikkaa ennen Aleksander Barkovia 12 (4+8), joka on todellakin kantanut kipparin tavoin vastuuta viime aikoina. Sasha on nimittäin latonut neljässä viime pelissä kaikkiaan kymmenen (4+6) tehopistettä, kun niitä oli plakkarissa kevään neljässä ensimmäisessä pudotuspelissä vain kaksi (0+2) kappaletta.

Floridan kannalta oli myös tärkeää pudotuspelien jatkon kannalta, että sen viisi peliä ylävartalovamman takia huilannut kakkossentteri Sam Bennett saatiin taas takaisin tositoimiin ja mies pelasikin heti entiselle tontilleen Tkachukin rinnalle ja Anton Lundell pääsi vastaavasti takaisin johtamaan Kissojen kolmosnyrkkiä Eetu Luostarisen ja Rodriguesin väliin. Bennett kirjasi jääaikaa 12:43 eli noin muutaman minuutin tavallisesti vähemmän, mutta vaihtoja (19) sentterille kirjattiin käytännössä saman verran mitä aiemminkin. Bennett loukkasi itseään Bolts-sarjan kolmospelissä.

Bpston ylivoima on ollut todella jäissä viime peleissä, sillä kuudessa edellisessä pleyoffs-pelissään ei Bruins ole onnistunut maalaamaan kertaakaan 11 ylivoimassaan, kun kevään ensimmäisissä neljässä pudotuspelissä tehot olivat 6/13 ylivoimassa. Florida on puolustanut kahdessa viime pelissään niin hyvin, ettei Boston ole päässyt laukomaan niissä kohti Bobrovskyn vartioimaa Kissojen maalia kuin yhteensä 32 kertaa. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Kissat on laukonut molemmissa noissa peleissä 33 kertaa kohti Bruins-maalia. Koko 82 pelin runkosarjassa Boston laukoi ainoastaan kahdessa pelissä alle 20 kertaa, kun nyt kahdessa tämän välieräsarjan pelissä se laukoi kakkos- ja kolmospeleissä 15 ja 17 kertaa.

Marchand jätti kolmospelin kesken. Pudotuspelien mukaisesti tarkempaa syytä ei ole ilmoitettu saati pelaako "rotta" nelospelissä ei ole julkistettu. Marchand loukkasi itseään Bennettin taklauksen yhteydessä kolmospelissä avauserän alussa, mutta pelasi vielä kaksi ensimmäistä erää loppuun asti pelaamatta kuitenkaan enää päätöserässä. Toki ylävartalovamman saaneen ja kymmenen (3+7) tehopinnaan kevään playoffseissa latoneen 36-vuotiaan veteraanilaiturin huilaaminen neljän maalin tappioasemasta oli varmastikin Montgomerylta tietoinen veto, mutta Bruinsin toista elintärkeää tehoniilon poissaolo pitempään tulee eittämättä olemaan bostonilaisille kuolettava isku. David Pastrnakista (10. 3+4=7) ei yksistään ole pitämään joukkuetta pystyssä ykkösnyrkissä ja Marchandin rinnalla pelanneiden Charlie Coylen (10. 1+3=4) ja DeBruskin (10. 5+3=8) panos tulee väistämättä kärsimään.

Kissat haistaa veren ja se saalistaa taas voiton!

On sitten ”rotta” isänniltä laatikossa tai ei, missään nimessä Bostonin agitaattorista ja tehokurkosta ei ole pelaamaan satalasissa, vaikka totta on sekin, että harva ukko playoffseissa pelaa täysin terveenä pitkän kauden tuodessa mitä erilaisimpia kolhuja yhdellä jos toisellakin, mistä pudotuspelien tapaan ei nyyhkytetä julkisuuteen paitsi mikäli kyseessä on todella vakavista loukkaantumisista. Florida haistaa veren ja se käyttää tuon tilanteen väistämättä hyväkseen ja ottaa kolmannen peräkkäisen voittonsa tässä sarjassa!

Florida Panthers ML
1.71Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.6830€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.