Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Boston Bruins - Florida Panthers

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 11.05 klo 4.30
Peli ohi
Boston Bruins ML
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Itäisessä konferenssissa välieräsarja Boston Bruins ja Florida Panthers siirtyy nyt vuorostaan TD Gardeniin, missä kaksikko kohtaa toisensa kolmatta kertaa lauantain vastaisena yönä kahden jälkeen. Ottelusarja on tasatilanteessa 1-1.

Kissat raapi sarjan tasoihin kuumassa pelissä!

Kissat tasoitti sarjan murskaamalla Bruinsin toisessa pelissä 6-1 (0-1, 3-0, 3-0) kotiluolassaan Amerant Bank Arenassa torstain vastaisena yönä alettuaan huonon startin jälkeen kunnolla kehräämään.

Pelin ratkettua viimeistään päätöserässä isännät saivat hiillostettua agitaattorinsa Matthew Tkachukin johdolla Bruinsin avainpelaajia perusteellisesti ja lopulta laatikosta heitettiin suihkuun eri nujakoisen seurauksena molemmista leireistä viisi ukkoa vaihtopenkkien alettua tuulettumaan perusteellisesti tuon erän puolivälin krouvin jälkeen, kunnes Bostonia tämän kevään kantaneista pelaajista David Pastrnak otti oikein kunnolla matsia Tkachukin kanssa, minkä jälkeen tilanne rauhoittui molemmissa leireissä ja peli saatiin lopulta pelattua loppuun ”rauhallisimmissa” merkeissä.

Kympit kirjattiin isännistä ensin Nick Cousinsille Bruinsin Patrick Maroonin kanssa yhteenoton jälkeen. Seuraavaksi paritanssia pyörähtivät Kissoista Eetu Luostarinen ja Dmitry Kulikov, jotka saivat tanssipartnereikseen Justin Brazeun ja Trent Fredericin vieraista. Brandon Montourin maalattua hetki tuon jälkeen Aleksander Barkovin ja Sam Reinhartin syötöistä alivoimalla isäntien kuudennen osuman ottivat yhteen isännistä Reinhart ja Niko Mikkola vuorostaan Brad Marchandin ja Charlie McAvoyn kanssa.

Osattiin pelissä sentään maalejakin tehdä. Montourin osuman lisäksi Floridasta maalasivat kolmen pinnan tehoiltaa viettäneen ja kaksi reppua iskeneen kippari Barkovin ohella Steve Lorentz, Gustav Forsling sekä Luostarinen. Barkovin tavoin kolme tehopinnaa isännistä rohmusi kolme maalisyöttöä antanut Reinhart. Sasha on selvästi ottamassa joukkuettaan reppuselkäänsä sen näkyessä myös konkreettisesti tehotilastoissa suomalaisen iskettyä kolmessa pelissä kaikkiaan kahdeksan pistettä (4+4).

Coyle vei Bruinsin avauserässä johtoon Pavel Zachan ja Marchandin syötöistä. Taas kerran hyvin vieraiden maalinsuulla torjunut Jeremy Swayman piti Bruinsia hengissä toisen erän viimeisille sekunneille asti, kunnes Forsling vei pukkarimaalillaan Anton Lundellin ja Montourin esitöistä isännät kolmen maalin johdossa toiselle erätauolle. Luostarisen iskettyä Kissojen neljännen osuman päätöserän toisella minuutilla Bruinsin piiskuri Jim Montgomery päätti ottaa kultakimpaleensa keskittymään jo seuraavaan peliin ja tolppien väliin tallusteli epäkiitolliseen tehtävään Linus Ullmark.

Molemmat koutsit olivat otettuja päätöserän tappelupukarien esityksistä joukkueidensa eteen ja Montgomery totesi olevansa ylpeä Pastrnakin otettua homman haltuunsa Tkachukin kanssa hanskattuaan saaden näin ylilyönnit kontrolliin. Virkaveli Paul Mauricen oli vaikeaa peittää tyytyväisyyttään pelin jälkeen: ”jos maksoit tänään matsista sait taatusti vastinetta rahoillesi”.

Bruinsin Bounce Backilta ei voi välttyä!

Floridalle oli sarjan kakkospelissä voittonsa lisäksi erittäin tärkeää onnistua myös vihdoin ylivoimapelissään Bostonia vastaan, joka oli tappanut reilut parikymmentä peräkkäistä alivoimaansa Kissoja vastaan ennenkuin Barkov onnistui päästöserässä tuon painavan apinan heittämään kissapetojen selästä pelin toisella osumallaan. Kun vielä Montour nakutti alivoimaosuman sen perään ei ollut mikään ihme, että kuppi meni lopullisesti Bruinsilta nurin.

Toisaalta yhteistä noille molemmille osumille oli se fakta, ettei kummassakaan maalissa Bruinsin tolppien välissä torjunut enää sen ykkösvahti Swayman, joka on ollut Montgomeryn suojattien selkäranka ja muurina pysäyttämässä puolustuksen blokkien ohella Kissojen kiekkosadetta. Nyt kun konferenssivälierässä vankkurit hinataan kohti TD Gardenia on Bruins jälleen isäntänä talossa ja koittaa Bounce Backin aika!

Boston Bruins ML
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.02100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.