NFL: San Francisco 49ers - Arizona Cardinals

Su 01.10. | klo 23:25 | NFL | SAN FRANCISCO 49ERS - ARIZONA CARDINALS

Kohde sulkeutuu: 01.10.2023 23:25


Arizona yllättävän hyvä


NFL:n kaksi parasta joukkuetta tällä hetkellä ovat Miami Dolphins sekä San Francisco 49ers. Niners on hyvä pallon kummallakin puolella, kun sitten taas Miamin hyökkäys on ollut niin kova, että se saa paikan ranking-kärjessä.

Ninersin hyökkäys on tehnyt tämän kauden kolmessa matsissa tarkkaa työtä. Se on tehnyt joka ottelussa tasan 30 pistettä. Vastustajat ovat tehneet seuraavasti: Pittsburgh Steelers 7, Los Angeles Rams 23 ja Mew York Giants 12.

Niners-puolustus tiedettiin jo kauden alla kovaksi, mutta hyökkäyksessä saattoi olla pieniä kysymysmerkkejä. Enää ei tarvitse olla, joukkueella on kaikki palaset kasassa. Nuori QB Brock Purdy on vähintään tarpeeksi hyvä. Viime viikolla Giantsia vastaan hän heitti 319 jaardia, kaksi maalia eikä yhtään katkoa. Deebo Samuel on kova laituri, hän otti Giants-matsissa koppia 129 jaardia ja maalin.
Niners hankki viime kaudella keskushyökkääjäksi Christian McCaffreyn, ja nyt hänen kanssaan hyökkäys on monipuolinen. Giantsia vastaan McCaffrey juoksi 85 jaardia ja maalin.

QB Purdy on osoittanut jo myös kypsyyttä. Giants yritti pistää viime viikolla NIners-hyökkäyksen palasiksi jatkumalla blitzaamisella. Aluksi Purdyn peli oli sekaisin, mutta aika pian hän pystyi mukautumaan, ja alkoi paiskoa isoja pelejä. Siinä kävi selväksi, että aggressiivinen puolustus ei pelaa Ninersia vastaan. Ninersillä on kaikin puolin homma hyvin kasassa.

SF juoksee ja kontrolloi palloaArizona Cardinals aloitti kauden häviämällä Washingtonille 16-20 ja perään NY Giantsille 28-31. Viime viikolla Arizona yllätti ottamalla Dallasista 28-16 -voiton.

Cardinals on ollut parempi mitä odotettiin. Varsinkin sen hyökkäys on ollut hyvä, ja siitä voi kai antaa kunniaa ensimmäisen vuoden koordinaattorille Petzingille. Cardinals-hyökkäsi hyvin jo kahdessa ensimmäisessä matsissa, mutta varsinkin viime viikon peli kovaa Dallas-puolustusta vastaan meni hyvin.
Arizonan QB Joshua Dobbs on pallovarma pelaaja. Dallasia vastaan hän sai 21 heitosta 17 omille, eikä syötönkatkoja tullut yhtään.

Tässä matsissa matchupit menevät Ninersin puolelle. Sen juoksuhyökkäys on liigan kolmanneksi parasta, ja toisaalta Cardinalsin juoksupuolustus on liigan tilastoissa vasta sijalla 26. Voisi kuvitella, että Niners lähtee kontrolloimaan peliä juoksemalla ja pallovarmalla heittopelillä. Toisaalta sen puolustus varmaan pystyy stoppaamaan Arizonan peliä.


Tasoitus matsissa on peräti 14 pistettä, eikä sellaisella voi pelata oikein ketään. Jos Niners juoksee paljon ja puolustaa hyvin, niin ottelusta tulee vähäpisteinen. Lapulle alle 44 pistettä, kerroin on noin 1.90.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 44 pistettä @1.9

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.87

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.87

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan