NFL: Pittsburgh Steelers - San Francisco 49ers

Su 10.9. | klo 20:00 | NFL | PITTSBURGH STEELERS - SAN FRANCISCO 49ERS

Kohde sulkeutuu: 10.09.2023 20:00


49ers hivenen parempi kaikessa


San Francisco 49ers oli viime NFL-kaudella NFC:n konferenssifinaaleissa. Super Bowl jäi kuitenkin väkiin, kun Philadelphia Eagles voitti Ninersit selvästi 31-7. SF pelasi ottelun ilman ainuttakaan pelikunnossa olevaa varsinaista QB:ta. Runkosarjassa San Franciscon saldo oli 13-4.
Pittsburgh Steelersin saldo viime kaudella oli 9-8, ja se ei riittänyt play offseihin.

Nyt kauden alussa San Franciscon osalta hyökkäys on hieman kysymysmerkki. Joukkueen pelinrakentaja Brock Purdy oli viime kaudella rookie, ja hän pelasi hyvin. Pystyykö 23-vuotias Purdy nyt samaan? Viime kauden alussa hän ei ollut joukkueen ykkös-QB, mutta nousi avaukseen loukkaantumisten vuoksi lokakuussa.
Purdy pelasi runkosarjassa kymmenen matsia, ja niistä 49ers voitti yhdeksän. Jaardeja hän heitti 1384, maaleja 13 ja syötönkatkoja vain neljä. Nämä ovat erinomaiset ja pallovarmat lukemat, kovat numerot rookielle.
Kauden lopulla Purdy loukkasi olkapäänsä, joka sittemmin on parantunut.

San Franciscon hyökkäys on juoksupainotteinen. Sen vahvuus on 27-vuotias keskushyökkääjän Christian McCaffrey. Viime kaudella McCaffrey sai kasaan 1139 jaardia, ja niistä tuli 4.6 jaardia per pallonkanto.
Laituriryhmä on sama kuin viime kaudella. Deebo Samuel on ykkösmies, vaikka viime kaudella hän saikin kasaan vain 632 jaardia. McCaffreyn vahva juoksupeli avaa heittopelille tilaisuuksia.

Nick Bosa puolustuksen kunkku


49ersin puolustus sitten on selvästi yksi parhaista. Nick Bosa on säkkikuningas ja muutenkin kovan tason pelimiehiä on joka puolella kenttää. Viime kaudella Bosa valittiin kauden parhaaksi puolustuspelaajaksi.

Viime kaudella Pittsburgh aloitti vaisusti. Kymmenen matsin jälkeen sillä oli vasta kolme voittoa. Loppukausi meni hienosti, viimeisistä seitsemästä se voitti kuusi. Täksi kaudeksi vetomarkkina on arvioinut Steelersin voitot totals-puolelle lukemaan 8,5.
Kenny Pickett on ykkös-QB, ja viime kaudella hän rookiena sai kasaan 2404 jaardia, seitsemän maalia ja yhdeksän syötönkatkoa. Melko heikot lukemat, ja parannusta tarvitaan.
Steelerskin taitaa pelata juoksu edellä. Joukkueen ykkös-RB Najee Harris on nyt pelannut kaksi hyvää kautta. Kummallakin hän meni yli tuhannen jaardin, viime kaudella lukema oli 1034 jaardia.

Viime kaudella Pittsburghin puolustus oli hyvä, ja varmaan se nytkin on joukkueen vahvuus. Eli voisi sanoa, että matsissa on vastakkain kaksi hyvin samankaltaista joukkuetta.

Kummallakin on toisen vuoden QB, juoksupainotteinen hyökkäys ja hyvä puolustus. SF on joka osa-alueella kuitenkin astetta parempi.


49ers on hienoinen suosikki. Otetaan lapulle SF -2.5, eli juuri puoli pistettä alle potkumaalin.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

San Francisco 49ers -2.5 @1.9

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan