NFL: Philadelpahia Eagles - Minnesota Vikings

Pe 15.9. | klo 03:15 | NFL | PHILADEPLHIA EAGLES - MINNESOTA VIKINGS

Kohde sulkeutuu: 15.09.2023 03:15


Philly oli vaisu avausviikolla


NFL:n avauskierroksella Philadelphia Eagles voitti New England Patriotsit 25-20. Minnesota Vikings hävisi Tampa Bay Bucsille 17-20.

Kumpikin pelasi viime kaudella hyvin. Eagles voitti runkosarjassa 14 matsia ja eteni aina Super Bowliin asti. Minnesota voitti 13 ottelua, mutta hävisi pudotuspelien avauskierroksella New York Giantsille.

Minnesotan avausottelu oli paha pettymys. Homma ratkesi Vikingsin omiin virheisiin. Hyökkäyspäässä Vikings pelasi heittovoittoisesti. Juoksupeli ei sujunut. Vikings eteni juosten vain 41 jaardia 17 yrityksellä. QB Kirk Cousins heitti 344 jaardia, kaksi maalia ja yhden syötönkatkon. Cousins vielä fumblasi pallon kahdesti. Laituri Justin Jefferson pelasi taas kovan matsin, hän otti kiinni yhdeksän palloa ja eteni 150 jaardia.

Vikingsin puolustus piti Tampa Bayn vain 242 jaardissa, silti joukkue onnistui häviämään.

Eaglesia vastaan Minnesotan on saatava juoksupeli kulkemaan. Viime kauden keskushyökkääjä Dalvin Cook on nyt Jetsin pelaaja, ja uutena ykkösenä on Alex Mattison. Viime kaudellakin Vikingsin juoksupeli oli heikkoa, ja siihen pitää saada parannusta. Jos Minnesota on pelkästään heittopelin varassa, niin Eaglesin puolustuksen kova linja pistää QB Cousinsin koville.

Puolustuksen pitäisi saada pallonriistoja aikaiseksi, jos se meinaa yllättää Phillyn. Tampa Bayta vastaan Vikings-puolustus ei vienyt palloa kertaakaan.

Slayn iso peli


Eaglesin avausviikon voitto ei tullut helposti. Se teki ottelun 16 ensimmäistä pistettä, kun Patriots menetti pallon kahdesti peräkkäisillä hyökkäysvuoroilla. Ottelun viimeinen kunnon hyökkäysvuoro oli Patriotsin, ja sen Eaglesin pystyi pysäyttämään viime minuutilla alle 30 jaardia omasta maaliviivasta.

Eaglesin hyökkäys eteni New Englandissa vain 251 jaardia, 154 jaardia heittämällä ja 97 juosten. Nihkeää oli, eikä Phillyn hyökkäyksestä oikein voi nostaa ketään esille.
Puolustuspäässä ottelun alun kaksi pallonriistoa olivat lopulta matsin ratkaisu, ja ensimmäisen vartin laitapakki Darius Slayn maaliin juoksema syötönkatko oli koko matsin isoin peli.
Eagles puolustus ei muuten pystynyt pysäyttämään Patriotsia kovinkaan hyvin. New England eteni matsissa hyvin 382 jaardia.

Phillyllä on tällä kaudella uudet koordinaattorit sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Se saattaa vielä alkukaudesta näkyä. Esimerkiksi joukkueen puolustus oli viime kaudella liigan ykkönen, mutta New Englandissa homma oli vielä sekaisin.


Vikingsin puolustuksen sentteri Bradbury on sivussa ja se saattoi olla syy QB Cousinsin avausviikon ongelmiin. Ilmeisesti Bradbury on nytkin sivussa.
Phillyn QB Hurts pelasi New Englandia vastaan varovaisesti, mutta nyt kotikentällä ja heikompaa puolustusta vastaan hän voisi taas alkaa hakea isoja pelejä ja juosta itse enemmän.
Oletetaan, että Philly kaikesta huolimatta pelaa taas hyvän kauden, ja Vikings heikomman kuin viime vuonna. Tasoitus otteluun on sopivasti alle touchdownin, ja laitetaan lapulle sitten Eagles -6.5.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Eagles -6.5 @1.86

Fezbet - Lue arvostelu

1.86

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.8

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan