NFL: LA Rams - SF 49ers

Su 17.9. | klo 23:05 | NFL | LOS ANGELES RAMS - SAN FRANCISCO 49ERS

Kohde sulkeutuu: 17.09.2023 23:05


Niners oli todella vakuuttava viime viikolla


Kumpikin joukkueista teki avausviikolla 30 pistettä ja voitti vierasottelunsa. Nyt kotona pelaava Los Angeles Rams voitti Seattle Seahawksit 30-13. Ramsin QB Matt Stafford heitti 334 jaardia, mutta outoa kyllä, ei yhtään maalia tai syötönkatkoa. RB Williams teki kaksi maalia ja RB Akers yhden. Laitureista Atwell ja Nacua kumpikin pääsivät eteenpäin 119 jaardia. Tähtilaituri Kopp oli sivussa.
San Francisco 49ers voitti Pittsburgh Steelersin selvästi 30-7. QB Brock Purdy heitti 220 jaardia ja kaksi maalia. Laituri Aiyuk koppasi molemmat touchdownit. RB McCaffrey juoksi yhden maalin.

Monet odottivat San Francisco 49ersin olevan yhden NFL:n parhaista joukkueista tällä kaudella, eivätkä he pettyneet ensimmäisellä viikolla. Ninersit dominoivat täysin Steelersiä. Kuten mainittu, tämä oli täydellinen matsi joukkueelta. Ninersit johtivat pallon hallinnassa (38 minuuttia 22 minuuttia vastaan), kokonaisjaardeissa (391–239), ensimmäisissä yrityksissä (22–15) ja pallon menetyksissä (2–1).

49ers oli avausviikolla sellainen kuin odotettiinkin, mutta entä sitten Rams? Jotkut jo ajattelivat, että Rams tankkaisi tämän kauden ja lähtisi yrittämään saada ensi kauden draftissa QB Caleb Williamsin itselleen. Williams on sellainen lahjakkuus, että hänet vissiin haluavat kaikki. Rams pelasi niin hyvin Seattle vastaan, että ei taida Williams olla heidän. Rams oli Seattlessa noin yhden TD:n verran altavastaaja.

Ninersille tasoituksen kanssa


"Yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota, ja pelaajat ovat halunneet olla vastuullisia", Ramsin valmentaja Sean McVay sanoi Sports Illustratedin haastattelussa. "Nämä kaverit haluavat pelata tämän joukkueen kanssa. He hitsautuvat vielä enemmän yhteen joukkueena, mikä on tärkeintä. Jalkapallon pitäisi olla hauskaa ja mielestäni pelaamme parhaiten, kun he nauttivat siitä."

Rams osoitti, etteivät he ole joukkue, jota voi aliarvioida tällä kaudella, eivätkä he tyydy vain pelaamaan draftsijoituksen vuoksi. Mutta nyt Ramsilla on edessä kova matsi ehkä NFL:n parasta joukkuetta vastaan, kun lasketaan yhteen molemmilla puolilla palloa pelaavat ryhmät.


Ramsin puolustus oli mahtava viime viikolla tehokasta Seahawks-hyökkäystä vastaan, mutta on kyllä epävarmaa, pystyyko joukkue samaan Ninersia vastaan. Niners voittaa tämän pelin puolustuksellaan. Rams saattaa joutua pelaamaan ilman laituri Nacuaa, ja Kopp on edelleen sivussa.

Tasoitus on touchdownin verran, mutta laitetaan varovainen betsi Ninersille. Tämä voisi olla heidän vuotensa.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

49ers -7 @1.88

Zulabet - Lue arvostelu

1.88

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.88

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.88

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.84

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan