NFL: Kansas City Chiefs - Philadelphia Eagles

Ti 21.11. | klo 03:15 | NFL | KANSAS CITY CHIEFS - PHILADELPHIA EAGLES

Kohde sulkeutuu: 21.11.2023 03:15


Philadelphian revanssi


NFL:n Monday Night Football on uusinta viime vuoden Super Bowlista. Silloin Chiefs voitti niukasti 38-35 viimeisen neljänneksen loppukirin ansiosta. Eaglesilla on nyt pienen revanssin paikka.

Kumpikin joukkueista on taas Super Bowl -kunnossa. Kansas Cityn saldo on nyt 7-2 ja Philadelphian 8-1. Viime kierroksella Chiefs voitti Miamin 21-14 ja Philly voitti Dallasin 28-23.
Phillyn voitto Dallasista oli niukka ja oikeastaan sitä vastaan, että mitä kentällä tapahtui. Dallas voitti jaardit ottelussa selvästi 406-292, mutta Philly onnistui silloin kun piti.
Kaiken kaikkiaan koko kauden ajalta Phillyn QB Jalen Hurts on taas saanut kasaan hyvät tilastolukemat. Hän on heittänyt 23 maalia ja vain kahdeksan katkoa. Hurts on nyky-NFL:n yksi parhaita, jos ei nyt sitten kaikkein paras, kaksoisuhka. Hurts on itse juossut pallon kanssa 316 jaardia ja seitsemän maalia.

Eaglesin hyökkäys tekee keskimäärin 28 pistettä per matsi. Koko NFL:n tilastoykkönen se on kolmansien yritysten onnistumisprosentissa, eli Dallas-matsin tapaan, Eagles on hyvä ja saa pelin aikaan silloin kun sitä tarvitaan.
Eaglesin puolustus ei ole hyökkäyksen veroinen. Ainoastaan juoksupuolustus sillä on rautaa, koko NFL:n tilastoissa paras. Vastaavasti heittopuolustus on yksi heikoimmista.

Mahomes tarvitsisi laitureita


KC:n voitti Miamista viime viikolla tuli vahvan avauspuoliskon ansiosta. Tauon jälkeen Chiefs ei tehnyt pistettäkään. Dolphins eteni matsissa enemmän jaardeja, mutta sillä oli vaikeuksia saada tehtyä pisteitä.
QB Patrick Mahomes on edelleen hyvä, mutta ei ehkä niin dominoiva, mitä hän on parhaimmillaan ollut. A-luokan laitureiden puute vaikuttanee tähän. Travis Kelce on TE:n paikallaan ehkä kaikkien aikojen paras, mutta laidoilla ei ole tähtiä.
Mahomes on tällä kaudella heittänyt 17 maalia ja kahdeksan katkoa.

KC:n hyökkäys on ollut hivenen Phillyn hyökkäystä heikompi, mutta sen puolustus on parempi. Päästetyissä pisteissä KC on koko liigan kakkonen. Juoksupuolustus on sen heikompi kohta.

Juoksupeli voisi olla se, joka ratkaisee tämän matsin. Eagles juoksee paljon, ja hyvin, ja nyt vastassa on melko pehmeä juoksupuolustus. KC on antanut vastustajille 4,7 jaardia per pallon kanto. KC:n hyökkäys saattaa olla tässä liikaa heittojen varassa. Se ei juokse hyvin, ja nyt vastassa on erinomainen juoksupuolustus.


Hyvin tasainen matsi tulossa. Philly on ollut kauden mittaan ehkä hivenen vakuuttavampi, ja kun se saa nyt kertoimeksi noin 2.25, niin laitetaan siihen kahvirahat. Arvio lopputuloksesta on 24-21 Eaglesille.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Eagles @2.25

Nords Casino - Lue arvostelu

2.25

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.25

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

2.25

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.25

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.17

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan