NFL: Kansas City Chiefs - Detroit Lions

Pe 8.9. | klo 03:20 | NFL | KANSAS CITY CHIEFS - DETROIT LIONS

Kohde sulkeutuu: 08.09.2023 03:20


Mestari selvä suosikki kotonaan


NFL-kausi alkaa sillä, että viime kauden mestari Kansas City Chiefs kohtaa kotonaan Detroit Lionsin. Lionsin saldo viime kaudella oli 9-8, eikä joukkue päässyt play offseihin. Detroit on nyt missanut pudotuspelit kuutena viime kautena.
Lions kuitenkin paransi viime kaudella huimasti. Edellisellä kaudella se voitti vain kolme matsia.

Kansas Cityn saldo viime kaudella runkosarjassa oli 14-3. Se oli AFC:n länsilohkon ykkönen seitsemännen kerran peräkkäin. Super Bowlissa Chiefs sitten voitti Philadelphia Eaglesin 38-35.

Viime kausi oli Detroitin toinen Dan Campbellin valmennuksessa. Kehitys oli sen verran selvää, että nyt Lions on vetomarkkinoilla mestaruuskertoimissa top 10 -sakissa. Chiefs on tässä listassa taas ykkönen.
Detroit aloitti viime kaudenkin kehnosti. Ensimmäisistä seitsemästä matsista se voitti vain yhden, mutta viimeisistä kymmenestä se sitten voitti jo kahdeksan.

Lionsin suurin muutos kauden alla on ollut se, että koko viime kauden keskushyökkääjäkaarti on laitettu muualle. Nyt palloa kantavat rookie Jahmyr Gibbs sekä Chicagosta tullut mainio David Montgomery. Äkkiseltään voisi ajatella, että RB-osasto on Detroitissa oikeastaan parempi kuin viime kaudella.

Viime kaudella Detroitin heittohyökkäys oli liigan kahdeksanneksi paras. Juoksuhyökkäys oli tilastoissa sijalla 11. Pisteiden teossa Lions oli NFL:n viitonen, eli hyökkäys oli jo viime vuonna vähintään kelvollinen. Puolustus sitten oli heikompi, tilastossa vasta sijalla 28.

Chiefsille tasoitusbetsi


Kansas Citykin on pistänyt joukkuetta jonkin verran uusiksi. Hyökkäyspuolella laiturit Smith-Schuster ja Hardman lähtivät, ja linjastakin poistui pari pelaajaa. Laituripuoli on iso kysymysmerkki. Nuoria on paljon, mutta se jää nähtäväksi, että miten homma pelaa. Jos ei pelaa, niin QB Mahomesilla on aina Travis Kelce, jolle pallon voi laittaa.

Viime kaudella Chiefs oli koko NFL:n ykkönen heittihyökäystilastossa. Voinee luottaa siihen, että hyvin menee nytkin, vaikka muutama kokeneempi laituri vaihtoihin maisemaa. Juoksuhyökkäys sitten oli heikompi, vasta tilastojen sijalla 20. Pisteidenteossa Chiefs oli ykkönen. Puolustuksen tilastoissa joukkue oli sijalla 16.
Joukkueen puolustuksessa on ainakin alkukaudesta hieman ongelmia. Linjan Omenihu sai kuuden matsin pelikiellon. Syynä oli taannoinen pidätys kotiväkivallan vuoksi. Toinen linjan pelaaja Chris Jones on sivussa sopimusasioiden vuoksi.


Matsin tasoitukseksi on laitettu noin 5.5 pistettä, eli alle kahden potkumaalin verran. Lions oli viime kauden loppupuolen kuuma joukkue, mutta ei se tänne saakka kanna. Detroitin puolustuksen takakenttä tuntuu ainakin alkukaudesta olevan heikoin kohta, ja Kansas Cityä vastaan se on ongelma.
Kansas Cityn Arrowhead-stadion on paha paikka kaikille, eikä Detroit aivan niin vakuuttava ole, että sille voisi betsiä rakentaa.
Vuosi sitten tähän aikaan tämä olisi ollut lahja, mutta nyt hieman varovaisemmin lapulle Chiefs -5.5. Detroitin lupaava RB-osasto saattaa vaatia muutaman viikon ennen kuin homma lähtee kunnolla käyntiin.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Kansas City -5.5 @1.92

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.92

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.91

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan