NFL: Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs

Su 17.9. | klo 20:00 | NFL | JACKSONVILLE JAGUARS - KANSAS CITY CHIEFS

Kohde sulkeutuu: 17.09.2023 20:00


Kansas Cityllä ongelmia avausviikolla


Viime vuoden NFL:n Super Bowl -mestari Kansas City Chiefs aloitti kauden häviämällä kotikentällään Detroit Lionsille pisteellä. Jacksonville Jaguars voitti omassa avauksessaan Indianapolis Coltsin kymmenellä pisteellä.

Kansas Cityn avauskierroksen tappiolukemat olivat 20-21. Chiefs eteni heittämällä 226 jaardia ja juosten 90 jaardia. Hyvin vaisut lukemat joukkueelle. Suuri tekijä hyökkäyksen tahmeudessa oli varmasti maailman ehkä kaikkien aikojen parhaan sisemmän laitahyökkääjän Travis Kelcen puuttuminen joukkueesta. Kelcella on polvivamma, ja hän saattaa olla nytkin sivussa. Tämä selviää varmuudella vasta noin tunti ennen matsia.

Puolen miljardin taalan sopimuksella pelaava QB Patrick Mahomes heitti 226 jaardiaan vain 54 prosentin tarkkuudella. Hän itse juoksi puolet joukkueen juoksujaardeista.

Kansas Cityn puolustus pelasi paremmin kuin hyökkäys. Näin on viime vuosina käynyt harvoin.

Jaguars ei ole voittanut Chiefsiä 14 vuoteen


Jaguars voitti Coltsin viikko sitten tämän kotikentällä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017. Kansas Cityä Jacksonville ei ole voittanut missään sitten vuoden 2009.
Coltsia vastaan Jaguars eteni heittämällä 237 jaardia ja juosten 105 jaardia. Jacksonvillen QB Trevor Lawrence osui perille 75 prosenttisesti, ja tuloksena oli kaksi maalia ja yksi katko. Travis Etienne otti peräti 18 koppia, mutta jaardeja ei tullut kuin 77, ja siihen päälle yksi maali. Calvin Ridley otti kahdeksan koppia, teki maalin ja eteni 101 jaardia.

Chiefsin hyökkäys oli viime kaudella liigan ykkönen mutta kauden avauksessa hyökkäys ei näyttänyt hyvältä. Juoksupeli ei sujunut ja heittopeli kaipasi Kelceytä. Laitahyökkääjät vielä pudottelivat palloja.


Jaguarsilla oli viime kaudella mainio juoksupuolustus ja se näytti nytkin hyvältä avauksessa. Colts eteni juosten vain 65 jaardia. Kansas Cityn hyökkäys on varmasti taas heittopainotteinen ja Jaguars saattaa hyvinkin pärjätä sitä vastaan. Jaguarsin hyökkäys taas pystyy varmasti kuljettamaan palloa tasapainoisesti ilmassa ja maata pitkin. Kansas cityn puolustus ei viime viikolla juurikaan saanut painetta pelinrakentajalle.

Kaiken kaikkiaan kotijoukkue lienee vahvoilla ja kun vetomarkkina vielä on tehnyt siitä altavastaajan niin laitetaan tasoitusbetsi Jaguarsille. Tasoitus on vielä sopivasti juuri hieman enemmän kuin potkumaali, eli 3.5 pistettä.

Pelivalintamme:

Jaguars +3.5 @1.85

XLBet - Lue arvostelu

1.85

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.84

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Zulabet - Lue arvostelu

1.83

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.83

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan