NFL: Green Bay Packers - Detroit Lions

Pe 29.9. | klo 03:15 | NFL | GREEN BAY PACKERS - DETROIT LIONS

Kohde sulkeutuu: 29.09.2023 03:15


Detroit vaikuttaa hyvältä, GB ei


Kummallakin joukkueella on saldona 2-1. Kotijoukkue Green Bay Packers voitti ensin Chicago Bearsit ja hävisi sen jälkeen Atlanta Falconsille pisteellä.
Viime viikolla Packers voitti New Orleans Saintsit pisteellä 18-17. Voitto ratkesi siihen, että New Orleansin potkaisija Blake Grupe missasi ottelun lopussa 46 jaardin potkumaalin.
Packers ei pelannut erityisen hyvin. QB Jordan Loven QB-rating oli vain 61.1. Juoksujaardeja Packers sai ottelussa kasaan 95.

Detroit Lions aloitti kauden komeasti voittamalla viime kauden Super Bowl -mestarin Kansas City Chiefsin 21-20 ja vielä vieraskentällä. Seuraavassa ottelussa Detroit hävisi jatkoajalla Seattle Seahawksille.
Viime kierroksella Lions voitti Atlantan selvästi 20-6. Lionsin puolustus oli ottelussa rautaa. Atlanta eteni heittämällä 201 jaardia, mutta Detroit säkitti Atlantan QB:n peräti seitsemän kertaa ja niillä tultiin takaisin päin 62 jaardia. Juoksemalla Atlanta eteni vain 44 jaardia.

Koko kauden tilastojen vertaileminen on vielä kovin aikaista, mutta sen voi mainita, että Lions on koko NFL:n tilastoissa seitsemäntenä heittopeleissä ja sijalla 11 juoksupeleissä. Tehdyissä pisteissä se on liigan 13. paras. Puolustus on samalla sijalla, mutta Falcons-matsissa se oli niin kova, että mielenkiinnolla voi odotella, että miten menee jatkossa.

Rodgers lähti, Packers siirtymävaiheessa


Packersin heittohyökkäys on liigan tilastoissa sijalla 19 ja juoksuhyökkäys vasta sijalla 25. Pisteissä Packers on kahdeksas, ja puolustuspäässä sijalla 12.

Packersin kauden taitaa voida summata siirtymäksi Aaron Rodgersin ajoista johonkin uuteen. Peli ei yhtä miestä kaipaa, mutta Rodgersin tapauksessa kyse oli pelinrakentajan lisäksi myös koko joukkueen johtajasta. Kolmannen vuoden QB Jordan Love ei ainakaan vielä ole lähellekään saman tason hahmo.

Green Bayllä oli tuuria New Orleansia vastaan. Nyt vastassa on Lions, joka on voittanut keskinäisen matsin kolmesti peräkkäin. Viime kaudella Lions voitti viikolla 18 ja siihen tyssäsi Packersin mahdollisuus play offseihin.


Detroit on näyttänyt hyvältä kolmessa ensimmäisessä pelissä, Goff ja laiturit ovat olleet tehokkaita. Packers ei ole vakuuttanut. Lapulle Detroit, kerroin on noin 1.85.


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Lions @1.86

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.86

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.82

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan