NFL: Detroit Lions - Tampa Bay Buccaneers

Su 21.1. | klo 22:00 | NFL | DETROIT LIONS - TAMPA BAY BUCCANEERS

Kohde sulkeutuu: 21.01.2024 22:00


Kaksi yllättäjää vastakkain


Tampa Bayta ei rankattu NFL:n kahdeksan parhaan joukkoon kauden alla, mutta ei kyllä Detroitiakaan.

Viime kierroksella Detroit Lions voitti Los Angeles Ramsin kotonaan niukasti pisteellä 24-23. Rams teki ottelun viimeisen pisteet, potkumaalin kuin noin kahdeksan minuuttia matsia oli jäljellä. Tämän jälkeen Rams sai vielä kerran pallon, mutta ei päässyt potkumaalin päähän, ja Lions vei voiton. Rams voitti ottelussa jaardit 425-334. Peli oli tarkkaa, kumpikaan ei menettänyt palloa kertaakaan. Todellista play offs -peliä.

Tampa Bay Buccaneers taas murskasi viime kauden Super Bowlin häviäjän Philadelphia Eaglesin 32-9. Tässä matsissa ei ollut epäselvyyttä. Tampa Bay vei jaardit 426-276 ja QB Baker Mayfield heitti kolme maalia.

Ehkä jotain osviittaa tähän oteluun saa joukkueiden kauden aikaisemmasta ottelusta lokakuulta. Silloin matsi pelattiin Floridassa Tampa Bayn kotikentällä, mutta Detroit vei voiton 20-6 eikä kotijoukkue tehnyt ainuttakaan TD:tä. Detroit teki matsissa kaksi maalia ja molemmat Qb Jared Goffin käden kautta.

Tampa Bayn paras puoli on ehdottomasti sen puolustus. Se on päästänyt keskimäärin vain noin 19 pistettä per matsi. Joukkueen suurin vahvuus on juoksupuolustus. Heittoa vastaan Buccaneersilla on enemmän ongelmia, ja se näkyi joukkueiden aikaisemmassakin ottelussa. Tuolloin QB Goff heitti 44 kudista 30 perille ja jaardeja tuli 353. Tämä oli yksi Goffin parempia pelejä runkosarjassa.

Paljon heittoa, paljon pisteitä


Tampa Bay päästi runkosarjassa keskimäärin hieman alle 250 heittojaardia per matsi, ja vain kolme joukkuetta oli tässä sitä kehnompia.
Detroit tulee varmasti kotikentällään nojaamaan heittopeliin. Detroitin Ford Field on katettu, eikä USA:n kurja talvikeli haittaa. Jared Goff heitti runkosarjassa 500 jaardia enemmän kuin TB:n Mayfield.

Puolustus on Detroitin heikko kohta. Kauden jälkimmäisellä puoliskolla se ei ole oikein saanut stoppeja aikaiseksi. Viimeisistä 10 matsista yhdeksässä Lions on antanut ainakin 20 pistettä, ja viimeisissä neljässä se on jokaisessa antanut vastustajan heittää ainakin 300 jaardia.
Vaikka Lionsilla on hyökkäyksessä ratkaisijoita, niin kyllä on Buccaneersillakin. Mayfield pelaa yllättävän hyvin, ja laiturit Evans, Godwin ja muut ovat tarpeeksi hyviä Lionsia vastaan.


Detroit on oikeutetusti suosikki kotonaan, mutta tasoitus on liki touchdownin verran ja se on kyllä hivenen liikaa. Kumpikin joukkue pystyy liikuttamaan palloa, eikä Lions pysty murskaamaan Tampa Bayta. Eniten matsissa kiinnostaa totals-raja, joka on 49.5 pistettä. Tästä saattaa hyvinkin tulla päästä päähän -kisa, jossa kumpikin heittää paljon. Isoja pelejä on odotettavissa, kumpikin joukkue pystyy sellaiseen. Arvio lopputuloksesta Lionsille 30-24.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 49.5 pistettä @1.9

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.9

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.9

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.9

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.87

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan