NFL: Cincinnati Bengals - Los Angeles Rams

Ti 26.9. | klo 03:15 | NFL | CINCINNATI BENGALS - LOS ANGELES RAMS

Kohde sulkeutuu: 26.09.2023 03:15


Bengalsilla jo vakava paikka


Viime kaudella konferenssifinaalissa Cincinnati Bengals hävisi tulevalla Super Bowl -voittajalle Kansas City Chiefsille niukasti 20-23. Tämän jälkeen seura teki pelinrakentajastaan Joe Burrowsta NFL:n parhaiten palkatun pelaajan. Tällä kaudella sitten Cincinnati on hävinnyt molemmat matsinsa, ja Joe Burrow on listattu tähän matsiin statuksella ”questionable”.

Los Angeles Rams aloitti kauden voittamalla Seattle Seahawsit 30-13. Kakkosviikolla Rams hävisi liigan tämän hetken varmaankin parhaalle joukkueelle San Francisco 49ersille 23-30.
Rams on ollut alkukaudesta parempi, mitä odotettiin. Sen hyökkäys on tehnyt mukavat 26,5 pistettä per matsi, ja varsinkin Ninersin kovaa puolustusta vastaan tehdyt 23 pistettä oli siltä hyvä ottelu.
Viime kaudella Ramsin QB Matt Stafford oli usein puolikuntoinen ellei sitten kokonaan loukkaantunut, mutta nyt taas sujuu. Stafford on heittänyt keskimäärin 320,5 jaardia per ottelu.

Nacua paikkaa Kuppia


Ramsin tähtilaituri Cooper Kupp on edelleen sivussa, mutta rookie Puka Nacua on paikannut hyvin ja ottanut jo koppia 266 jaardin edestä. Ramsin juoksu on vienyt palloa 90,5 jaardia per matsi. Siinä olisi parannettavaa.
Puolustuskaan ei ole ollut aivan eliittiä. 21,5 annettua pistettä on kehnonlaisesti. Rams on antanut vastustajien juosta 122 jaardia per matsi, ja se on liikaa.

Bengals on tehnyt alle kaksi touchdownia per ottelu, ja se on todella paljon alle odotusten. Burrow on heittänyt vain 152 jaardia per ottelu, ja nyt hänen pitäisi sitten pelata kipeällä jalalla, jos pelaa ollenkaan.
Bengalsin juoksuhyökkäys on ollut yhtä lailla vaisu, vain keskimäärin 70,5 jaardia per ottelu. Ja puolustuskin on pettänyt. 25,5 pistettä per ottelu on mennyt omiin. Juoksupuolustus on päästänyt 192 jaardia per ottelu.

Rams on näyttänyt lupaavalta tänä vuonna, ja Bengalsit ovat jo joutumassa epätoivoiseen tilanteeseen. Vetomarkkinoilla ollaan nopeasti reagoitu Cincinnatin vaikeuksiin, tasoitus on alle potkumaalin.


Aivan näin nopeasti ei NFL:ssä pitäisi tehdä johtopäätöksiä. Vaikka Bengals on pelannut huonosti, niin se on sama joukkue kuin viime kaudella. Pari viikkoa sitten tämän matsin tasoitus olisi ollut varmaan 6,5 pistettä.
Ei hätiköidä aivan vielä ja laitetaan lapulle kotijoukkue Cincinnati -2,5.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Bengals -2.5 @1.9

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.83

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan