NFL: Baltimore Ravens - Indianapolis Colts

Su 24.9. | klo 20:00 | NFL | BALTIMORE RAVENS - INDIANAPOLIS COLTS

Kohde sulkeutuu: 24.09.2023 20:00


Coltsin ykkös-QB sivussa


Kotijoukkue Baltimore Ravens on voittanut NFL-kauden molemmat matsinsa. Ensin meni nurin Houston Texans selvästi 25-9 ja viimeksi viime kauden konferenssifinaalien joukkue Cincinnati Bengals 27-24.
Indianapolis Colts hävisi kauden avauksessaan Jacksonville Jaguarsille 21-31, ja viime viikolla sekin voitti Houstonin 31-20.

Coltsin rookie-pelinrakentaja Anthony Richardson saattaa jäädä pois tästä pelistä aivotärähdyksen vuoksi. Richardson on ollut hyvä aikaisemmissa matseissa. Kakkosmies on Gardner Minshew, ja hän pelasi jo Houstonia vastaan kolme neljännestä oikein hyvin.
Minshaw ei kuitenkaan ole yhtä dynaaminen kuin Richardson, ja vastassa on paljon kovempi puolustus. RB Jonathan Taylor on edelleen Indyltä sivussa, eikä nyt 3,9 jaardin keskiarvolla juoksuhyökkäys ole erityisen vaarallinen.

Heittäminen on Coltsille paras vaihtoehto, ja se on Minshew'n, laituri Michael Pittmanin ja hyökkäyslinjan vastuulla. Linja on tähän mennessä antanut vain neljä säkitystä.

Coltsin puolustus on hallinnut juoksuhyökkäystä vastaan pitäen vastustajat vain 2,6 jaardissa per yritys. Se ei kuitenkaan ole tuottanut paljoa tulosta, koska puolustus antaa vastustajien heittää 7,9 jaardin keskiarvolla.
Kahdeksan säkkiä kahden pelin aikana on vaikuttavaa, mutta ei riittävästi kompensoimaan 51 annettua pistettä.

Ravens vaikuttaa hyvältä kummallakin puolella palloa


Viime viikon Bengals-voitto oli suuri juttu Baltimorelle. Ravensin peli lähtee juoksuhyökkäyksestä, joka on kerännyt 288 jaardia kahdessa viikossa. Vaikka RB J.K. Dobbins on sivussa koko kauden loppuun, ovat Lamar Jackson, Gus Edwards ja Justice Hill edelleen kova kolmikko.

Sitten on heittopeli, joka sekin sujuu. Ravens ei heitä paljon, mutta tehokkaasti. Niin kauan kuin Lamar Jackson pysyy terveenä, tämä on yksi NFL:n huippuhyökkäyksistä.

Puolustus oli viime vuonna koko liigan kolmas pisteissä ja on antanut vain 33 pistettä tällä kaudella. Vastustajat ovat saaneet vain 4,3 jaardia per peli tähän mennessä.
Ravensin puolustus on viime vuosikymmenen aikana usein ollut liigan eliittiä, ja sama näyttää jatkuvan edelleen.

Jos Anthony Richardson olisi varmuudella mukana, Indianapolis +8 pisteen tasoituksella voisi olla pelin paikka. Nyt on todennäköisempää, että Ravens hallitsee matsia. Colts antoi Jaguarsille 31 pistettä, Texansille 20 pistettä eivätkä he pysty pysäyttämään heittoja. Baltimoren heittopeli on sujunut tähän mennessä hyvin, ja se tehokkuus vielä antaa juoksullekin hyvin tilaa. Coltsin puolustus ei pärjää tässä matsissa.


Coltsin hyökkäys ei juokse hyvin ja nyt se joutuu kohtaamaan vielä kovan juoksupuolustuksen. Heittopeli ei ole vakuuttavaa, ja lisäksi se voi joutua luottamaan varapelinrakentajaan tällä viikolla.
Baltimore on yleensä vahva kotonaan, ja sama jatkuu. Lapulle Ravens. Ostetaan tasoitus yhteen touchdowniin, eli Ravens -7.30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Ravens -7 @1.76

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.76

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.74

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan