NFL: New York Jets - Buffalo Bills

Ti 12.9. | klo 03:15 | NFL | NEW YORK JETS - BUFFALO BILLS

Kohde sulkeutuu: 12.09.2023 03:15


Aaron Rodgers New Yorkissa


Buffalo Bills on pari viime kautta ollut yksi NFL:n parhaista joukkueista, ja nytkin se on mestaruuskertoimissa yleisesti kolmosena. Ei Buffalon Super Bowl -paikka niin kaukana ole viime vuosina, mutta Kansas City ja Cincinnati ovat olleet parempi. Ehkä tällä kaudella Billsillä kaikki natsaa ja mennään loppuun saakka?

New York Jets on pitkään ollut yksi liigan huonoimmista, mutta nyt se on onnistunut kaappaamaan QB Aaron Rodgersin Green Baysta, ja yhtäkkiä Jets on mestaruuskertoimissa jo top 10 -sakissa. QB:n pelipaikka on toki tärkeä, mutta aika kova on ollut Jetsin arvostuksen nousu. Jää nähtäväksi, että onko vetomarkkina ollenkaan oikeassa.

Viime kaudella Bills voitti AFC:n itälohkon 13 voitolla ja Jets oli lohkon viimeinen seitsemällä voitolla.

Billsin QB Josh Allen pelasi viime kaudella taas erinomainen, ja kaikki näytti mahdolliselta runkosarjassa. Viikolla 16 Buffalon puolustuksen takakentän Damar Hamlin sai kesken ottelun taklauksen jälkeen sydänkohtauksen ja se aivan varmasti vaikutti joukkueeseen. Hamlin on toipunut, ja vielä pelikuntoon saakka.

Pieni panos Billsille


Hieman Buffalo on muuttunut viime kaudesta. Puolustuksen koordinaattori Frazier lähti eläkkeelle ja muutama veteraanipelaaja, kuten RB Singletary jätti joukkueen. Jotain muutoksia varsinkin joukkueen puolustukseen varmasti on tulossa. QB Allenin ongelma aikaisemmilla kausilla on ollut virheet, ja tätä varmasti jotenkin karsitaan. Viime kaudella Allen juoksi itse 752 jaardia, ja sitä varmaankin halutaan pienemmäksi. Kun QB juoksee pallon kanssa, niin silloin useimmiten peli on hajonnut.

Nyt Buffalolla on kolme keskushyökkääjää, ja varmaankin tasapainoinen hyökkäys. Viime kaudella sen hyökkäys rankattiin toiseksi parhaaksi, mutta sitten ratkaisevassa pudotuspelissä Bengalsia vastaan Bills jäi kymmeneen pisteeseen.

New York Jets ei ole ollut Super Bowlissa sitten vuoden 1969. Viime vuodet se on kerännyt joukkueeseen nuoruutta, mutta nyt sitten mentiin toiseen suuntaan. Liki nelikymppisen Rodgersin lisäksi joukkueeseen tuli muun muassa RB Dalvin Cook.
Eiköhän Jets ole parempi kuin viime kaudella, mutta onko tarpeeksi? Joukkueen hyökkäys oli viime kaudella NFL:n tilastoissa 25. paras. Varsinkin juoksuhyökkäys oli todella heikko. Rookie RB Hall oli viime kaudella melko hyvä, joten nyt Jetsillä voisi olla hyvä ryhmä palloa kantamaan. Jos Rodgersilla vielä on jotain tankissa jäljellä, niin Jets hyökkää paremmin kuin viimeksi. Laitureita on muun muassa Rodgersille Green Baysta tutut Lazard sekä Cobb.


Buffalo on vierasjoukkueenakin pienoinen suosikki. Mennään Jetsiä vastaan. Vaikea uskoa, että muutamalla kovan tason veteraanilla saadaan viime kauden ongelmat heti hoidettua. Lapulle Bills, kerroin on noin 1.70. Pieni panos vain. Alkukierrokset on syytä katsoa ja ottaa opiksi.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Buffalo @1.76

Fezbet - Lue arvostelu

1.76

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.68

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan