NBA: Utah Jazz - Portland Trail Blazers

Ke 15.11. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - PORTLAND TRAIL BLAZERS

Kohde sulkeutuu: 15.11.2023 04:00


Portlandilla loukkaantumisia


Utah Jazz voitti viime NBA-kierroksella, kun vastassa oli ehkä liigan juuri nyt heikoin joukkue eli Memphis Grizzlies. Nyt vastassa on taas kehno joukkue Portland Trail Blazers. Kotikenttä on vielä Utahille ainakin jonkinlainen vahvuus.

Jazzin rookie Keyonte George on noussut avaukseen, ja se on sujunut hyvin. Memphisissä George antoi 11 korisyöttöä ja menetti pallon vain kahdesti. Tätä ennen Indianassa George antoi yhdeksän korisyöttöä ja menetti pallon kahdesti.

Jazz on edelleen tulevaisuuden projekti, ja kun joukkueessa ei ole ketään, joka pystyisi pelaamaan ykköspaikkaa niin hyvin kuin rookie George, niin eiköhän hän jatka. Otteluraporttien mukaan Georgen pelaaminen on sujunut erityisen hyvin Lauri Markkasen kanssa.

Jordan Clarksonkin on saanut Georgen pelatessa avauksessa peliään uomiin. Memphisissä Clarkson teki 26 pistettä ja sitä ennen Indianassa 33. Ennen näitä matseja Clarkson oli aika lailla hukassa. Hän on pelaaja, jonka oikeastaan ainoa taito on pistää palloa koriin, ja homma taitaa hajota, jos Clarksonille tulee PG:n vastuita.

Walker Kessler on ilmeisesti palaamassa Jazzin joukkueeseen, mutta nelospaikan John Collinsin pelaaminen on epävarmaa.

Lapulle Utahia tasoituksella


Portlandilta sivussa ovat sekä Malcolm Brogdon ja Scoot Henderson. Anfernee Simonskin taitaa olla sivussa matsista. Sentteri Robert Williams on poissa koko loppukauden.
Portland on neljän tappion putkessa. Ensin se hävisi Memphisille 12 pisteellä ja perään Sacramentolle ja LA Lakersille.
Portlandin suurin ongelma on hyökkäyspäässä. Se on NBA:n pistetilastossa koko porukan viimeinen. Heittoprosentissa se on sijalla 27 ja kolmosten prosentissa sijalla 28.


Jazzin ongelma taas on puolustuksessa. Se on annetuissa pisteissä NBA:n tilastoissa sijalla 26.

Utah Jazzin kannalta se kohtaa Portlandin nyt juuri oikeaan aikaan. Paperilla joukkueet voisivat olla suht tasaväliset, mutta nyt loukkaantumiset kääntävät vaakaa Jazzille. Jazz varmasti dominoi korin alla, ja kun Portlandin takakentällä on poissaoloja, niin ei Trail Blazersilla ole sielläkään etua. Georgen tulo avaukseen on vähentänyt Jazzin pallon menetyksiä.
Lapulle Utah -6.5.


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Jazz -6.5 @1.9

Osuma
Nords Casino - Lue arvostelu

1.9

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.9

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.9

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.84

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan