NBA: Utah Jazz - Golden State Warriors

Ti 13.2. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - GOLDEN STATE WARRIORS

Kohde sulkeutuu: 13.02.2024 04:00


Jazzilla oli myyntihousut jalassa


Utah Jazzilla on ollut NBA:lle epätyypillinen useamman päivän pelitauko. Joukkueen edellinen matsi oli vierastappio Phoenixissa, jossa Suns voitti 14 pisteellä. Kotonaan Jazz on edelleen ollut kova. Ennen Suns-matsia se voitti Salt Lake Cityn Delta Centerissä peräkkäin Milwaukee Bucksin ja Oklahoma City Thunderin.

Golden State Warriorsilla on menossa neljän voiton putki, ja tämän putken ansiosta se pudotti Utah Jazzin taas ulos säälipleijareista. Läntisen konferenssin viimeisestä säälipleijaripaikasta on kova kisa. Los Angeles Lakers, Warriors ja Jazz ovat kaikki muutaman voiton sisällä. Houston Rockets on Jazzista kolmen voiton päässä takaa-ajajana.

Warriorsin viimeisin voitto Phoenix Sunsista muistutti taas kerran, miksi Steph Curry on yksi kaikkien aikojen parhaista. Warriors oli kaksi pistettä tappiolla, kun reilu kolme sekuntia oli peliaikaa jäljellä. Sivurajalta Warriors pelasi pallon Currylle, joka sai pallon pari metriä kolmosen kaaren takaa selkä koriin päin, hyppäsi ilmaan 180 asteen kierteellä ja paukautti pallon sisään. Taas ihmeheitto ja pisteen voitto Warriorsille.

Markkanen on edelleen ykkösmies


Utah Jazz oli taas siirtoikkunan viime päivinä myyjän paikalla. Simone Fontecchio lähti Detroitiin ja Kelly Olynyk sekä Ochai Agbaji Torontoon. Torontosta joukkue sai Kira Lewisin ja Otto Porterin. Jazz menetti enemmän kuin sai, mutta jos osaisi arvella GM Danny Aingen ajatuksia, niin tässä oli kyse siitä, että Jazz hankki kesällä päättyviä sopimuksia, että sillä olisi kauden jälkeen palkkakatossa tilaa hankkia kovemman luokan free agent, tai sitten käydä kauppaa esimerkiksi Jordan Clarksonilla. Tämä kausi tulee olemaan Jazzille vielä virittelyä, mutta ensi kaudella voisi sitten olla oikeasti tavotteita.

Kolme Jazzista lähtenyttä pelaajaa eivät olleet varsinaisia avainpelaajia, mutta oleellisia osia rotaatiota kuitenkin. Fontecchio oli pelannut jo pitempään avauksessa. Olynyk on kokenut veteraania, joka ei hirveästi pettänyt koskaan. Uudet pelaajat tuskin ovat ainakaan heti kovinkaan tärkeitä osia joukkueessa.


Vetomarkkina on laittanut tämän matsin aika lailla tasan 50/50. Jazz on ollut Delta Centerissä aivan eri joukkue kuin reissuillaan, ja Warriors on koko kauden osalta ollut paha pettymys. Nyt vierailla on hyvä putki alla ja Jazz on pelaajakauppojen jälkeen kysymysmerkki. Ehkä olisi fiksuinta katsoa hieman ensin, että mihin Jazzin peli nyt asettuu. Yksi asia on, joka ei muutu, ja se on Markkasen Lauri. Markkasen pisteiden totals-raja on 23.5 ja siihen voi huoletta laittaa over-betsin.Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Markkanen yli 23.5 pistettä @1.84

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.84

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.84

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.84

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.84

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.83

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan