NBA: Utah Jazz - Detroit Pistons

To 4.1. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - DETROIT PISTONS

Kohde sulkeutuu: 04.01.2024 04:00


Jazz on nyt parhaimmillaanUtah Jazz pelaa juuri nyt kauden parasta koristaan. Viimeksi se voitti kotonaan Dallas Mavericksin murskalukemin 127-90. Dallas on kiinni play offs -paikasta saldolla 19-15, kun taas Jazzilla on tässä vielä saldolla 15-19 paljon tekemistä.

Mavs-voiton suurin henkilökohtainen tilastolukema oli nykyään vaihtopenkin kautta peliin tulevan Jordan Clarksonin tripla-tupla 20 pistettä, 10 levypalloa ja 11 korisyöttöä. Tämä oli ensimmäinen kerta sitten vuoden 2008, kun Jazzin pelaajalle listattiin tripla-tupla.

Lauri Markkaselta ei vaadittu ihmeitä Dallasia vastaan. Markkanen teki 17 pistettä, mutta hän otti vain 12 heittoa, joka oli vasta neljänneksi eniten Jazzin joukkueesta. Markkanen ei ole sellainen tähtipelaaja, jonka pitää saada olla aina joka hyökkäyksen ykkönen. Hän on enemmän joukkuepelaaja kuin otsikoita hakeva primadonna.

Utah Jazz on nyt hävinnyt viimeisistä kuudesta matsistaan vain yhden. Suurin osa tämän putken vastuksista on ollut NBA:n heikoimpia joukkueita, mutta juuri sitä tämän kertainen vastus Detroit Pistonskin on. Pistons vetäisi hiljattain melkein legendaarisen 28 perättäisen tappion putken. Utahkin voitti Pistonsin tämän putken aikana. Juuri joulun alla Detroitissa Jazz oli kahdeksan pistettä parempi.

Bogdanovichin kalju päälaki


Detroit on kaikin puolin kehno joukkue, vaikka se hiljattain voittikin Toronto Raptorsin kotonaan kahdella pisteellä. Heti perään Pistons lähti vieraskiertueelle ja se alkoi Houstonissa, jossa Pistons otti neniin 113-136. Pistons on hävinnyt tällä kaudella 16 vierasmatsia ja voittanut yhden.

Pistonsin jälleenrakennuksen kulmakivi on ykköspaikan Cade Cunningham, kesän 2021 draft-tilaisuuden ykkösvaraus. Cunningham ei ainakaan vielä ole noussut aivan sille tasolle mitä tarvitaan. Tai sitten Pistons vain on niin heikko, että yksi kova pelimies ei saa joukkueessa mitään aikaiseksi.
Ehkä se kertoo jotain Pistonsin ryhmän tasosta, että avausviisikossa pelaa myös 34-vuotias, entinen Utah Jazzin pelaaja, pälvikaljuinen Bojan Bogdanovich, ja hän on vielä yksi joukkueen luotettavimmista pelaajista. Miehen pistekeskiarvokin on yli 19 per matsi.
EM-kisoissa kesällä 2022 Lauri Markkanen sai Bogdanovichin näyttämään vanhukselta. Sitä samaa taitaa tulla nytkin.


Kertoimet tähän matsiin ovat noin 1.25 – 4.00. Jazz on nyt parhaimmillaan ja Detroit on historiallisen huono. Jazzin takamiehet olivat kauden alussa hukassa, mutta nyt peli sujuu. Kris Dunn voi puolustaa Cunninghamin pois pelistä, ja sen jälkeen Detroitilla ei juurikaan ole aseita. Matsin tasoitus on 8.5 pstettä ja laitetaan sillä pieni betsi Utahille.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Utah -8.5 @1.91

Huti
XLBet - Lue arvostelu

1.91

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.9

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.9

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan