NBA: Los Angeles Lakers - Utah Jazz

Ke 22.11. | klo 05:00 | NBA | LOS ANGELES LAKERS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 22.11.2023 05:00


Jazz ja Markkanen Hollywoodissa


Utah Jazz pelaa seuraavaksi legendaarisen Los Angeles Lakersin vieraana. Lakersissa ei enää ole paljonkaan jäljellä takavuosien Showtime-joukkueesta. Tuskin edes Jack Nicholson istuu joka ilta omalla paikallaan kentän vierellä. Staples Centerin nimikin piti vaihtaa Crypto.com Arenaksi. Amerikassa kaikki on kaupan.

Lakersilla on nyt voittosaldona 8-6 ja Jazzilla 4-9. Lakers hakee menestystä juuri nyt, Jazz vielä rakentaa joukkuetta. LeBron James, Lakersin tämän kertainen super stara, on jo 38-vuotias, eihän enää kauan pysy nuorempien vauhdissa. Anthony Daviskin on jo 30-vuotias. Lakersilla ei ole ongelmia houkutella free agent -pelaajia, kun James lopettaa ja hänen palkkansa vapautuu uuteen käyttöön.

Lakers voitti viimeksi Houston Rocketsin niukasti pisteellä. James teki kauden suurimman pistelukemansa 37. Davis teki 27 pistettä ja vaihtopenkiltä Austin Reaves 17.
Lakers on ohkainen joukkue. Houstonia vastaan ainoastaan neljä pelaajaa pääsi kaksinumeroisiin pistelukuihin, ja vain seitsemän teki ylipäätään yhtään pistettä.
Lakersin starat ovat listattuina GTD-statuksella, eli hyvinkin saattaa olla, että James tai Davis saa huilia. Ei 38-vuotias James pysty pelaamaan runkosarjan 82 ottelua. Davisin ongelmana on lantio ja Jamesin pohje.

Markkanen vastaan Davis


Jazzin sentteri Walker Kessler on sivussa tästä matsista. Se on puute joukkueelle, mutta viime ottelu kotikentällä Phoenix Sunsia vastaan oli hyvä peli, vaikka tulikin niukka tappio.
Lakersilla ei juurikaan ole pituutta kentällä, joten Kesslerin puute ei mitään kummempia miss matcheja saa aikaiseksi. Davis on joka tapauksessa kova pelimies, mutta sitten kakkosketjun sentteri Jaxson Hayes ei ole kummoinen. Markkanen luultavasti saa Davisin vastaansa.

Puolustus on ollut tällä kaudella Jazzin ongelma. Lakers ei ole onnistunut erityisen hyvin hyökkäyspäässä. Se on tehnyt vain 110.2 pistettä per 100 hyökkäystä, ja sillä se on NBA:n tilastoissa sijalla 24. Heittoprosentit sillä ovat vain 56.4 kakkosille ja 33.8 kolmosen kaaren takaa. Jos tämä menee pisteidentekokisaksi niin Jazz voisi pärjätä.


Vetomarkkinoilla Lakers on selvä suosikki ja tasoitus peräti 8 pistettä. Kyllä sillä lukemalla betsataan Jazzia. Eiköhän Utah pysy pelissä mukana.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Jazz +8 @1.91

Huti
XLBet - Lue arvostelu

1.91

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.88

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.88

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.88

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.88

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan