NBA: Boston Celtics - Miami Heat

Pe 26.5. | klo 03:30 | NBA | BOSTON CELTICS - MIAMI HEAT

Kohde sulkeutuu: 26.05.2023 03:30


Boston selvitti ensimmäisen ratkaisumatsin


Ensimmäisen ottelupallon Boston Celtics selvitti Miami Heatin kotikentällä, mutta edelleen Heat on hyvin lähellä NBA:n finaalia . Yksikään joukkue ei ole NBA:n pudotuspeleissä koskaan noussut jatkoon, kun se on ollut otteluvoitoissa 0-3 -tappiolla. Seiskamatsiin on päässyt kolme joukkuetta, mutta ne ovat sitten hävinneet ratkaisuottelun.

Viime matsissa Miamin Kaseya Centerissä Boston voitti 17 pisteellä 116 – 99. Bostonin kova puolustus ja erinomainen kolmas neljännes käänsivät matsin vieraille. Kolmessa edellisessä ottelussa Miami oli tehnyt 123, 111 ja 128 pistettä, ja nyt Boston puolusti sen alle sadan pisteen.
Tauolle mentäessä Miami oli kuusi pistettä, johdossa mutta Boston vei kolmannen jakson 38-23. Jaysom Tatum oli Bostonin ykkönen 33 pisteellä, mutta muuten vastuu jakautui melko tasaisesti. Viisi muuta Celticsin pelaajaa teki yli kymmenen, mutta alle 20 pistettä.

Miamista Jimmy Butler oli taas ykkönen 29 pisteellä, mutta muuten oli alavireistä. Vaihtopenkiltä usein isoja minuutteja pelaava Kyle Lowrykin teki vain viisi pistettä.
Tässä kohdassa pelit ratkeavat henkisellä puolella. Heatilla selvästi ote lipsahti, kun alla oli kolme voittoa.
Celticsin päävalmentaja Joe Mazzulla kertasi latauksen merkitystä viime matsin jälkeen: ”Nyt ei voi rentoutua. Meidän täytyy pitää sama intensiteetti, sama mielentila ja sama fokus ensi matsissakin”.

Heat heitti viimeksi kolmoset ohi


NBA:n matseja ratkaistaan hyvin paljon kolmosen kaaren takaa. Data-analytiikan mukaankin kolmonen on toiseksi paras heitto, heti vaparin jälkeen. Nyt nelosmatsissa Boston petrasi kolmosiaan selvästi, kun Miami taas notkahti pahasti. Bostonin kolmosprosentti ottelussa oli 40, kun Miamin vain 25.
Celtics saattaa hyvinkin jatkaa hyviä kolmospelejä, mutta tuskin Heat aivan noin kehnosti heittää koko ottelusarjan loppua.

Miamin Gabe Vincent loukkasi itseään viime matsin loppupuolella, ja hän on nyt listattu game time decision -statuksella. Vincent on Heatille tärkeä pelaaja, kun Tyler Herro on edelleen sivussa.


Miami lähti pudotuspeleihin runkosarjan kasina ja Boston kakkosena. Tämä näkyy kertoimissa vieläkin. Boston on nyt viitosmatsissa kotikentällään kahdeksan pisteen suosikki. Se on liikaa. Miami on pelannut paljon ehyemmän sarjan, vaikka viime matsi olikin vaisu. Kolmessa ensimmäisessä ottelussa Heat oli selvästi parempi joukkue, niin kaipa se nyt pysyy ainakin matsissa mukana.
Laitetaan lapulle Miami Heat +8.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Miami +8 @2.00

Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.00

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.98

XLBet – Uutuussivustolle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan