Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NBA: Boston Celtics - Dallas Mavericks

Anders
Kirjoittanut:
Anders
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Pe 7.06 klo 5.00
Peli ohi
Dallas Mavericks +6.5
1.91Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

NBA:n finaalien ensimmäinen osaottelu Boston Celtics vastaan Dallas Mavericks pelataan Bostonin TD Gardenissa perjantaina 7.6. klo 03:30.

Tasainen finaalisarja, Dallas voittanut kovempia

Boston Celtics pudotti Idän konferenssifinaaleissa Indiana Pacersin suoraan 4-0. Dallas Mavericks taas lännessä pudotti Minnesota Timberwolvesin 4-1. Eli voi sanoa, että nyt on tämän kevään kaksi selvästi kovakuntoisinta joukkuetta vastakkain. Bostonin matka finaaliin oli helpompi kuin Dallasin.

Celtics oli runkosarjassa NBA:n selvä ykkönen. Se otti 64 voittoa, kun Dallas voitti vain 50 runkosarjan matsia. Mavericks hankki helmikuussa joukkueeseen sentteri Daniel Gaffordin ja ison laiturin PJ Washingtonin, ja tämä kauppa on yksi iso syy siihen, miksi Mavs on nyt pärjännyt. Uudet pelaajat nousivat avaukseen ja ovat olleet erinomaisia, he hyvin täydentävät Luka Doncicin ja Kyrie Irvingin erinomaista takamieskaksikkoa.

Tässä vaiheessa kautta kolhut ja rasitus alkavat yleensä pelata isoa roolia. Luka Doncic on pudotuspelien aikana ollut ajoittain lähes puolikuntoinen, mutta Minnesota-sarjassa hän oli taas parhaimmillaan. Nyt kummallakin joukkueella on ollut pitkä tauko hoidella vaivoja ja huilata, ja se vähentää aikaisempien loukkaantumisten merkitystä. Doncickin varmasti aloittaa täydessä iskussa, ja Celticsin sentteri Kristaps Porzingis, joka on ollut sivussa play offsien aikana, ehtii tervehtyä. Ilmeisesti Porzingis pelaa heti avausmatsissa, mutta ei hän taida vielä olla aivan 100 prosentin kunnossa.

Starat ovat kunnossa

Koripallo on joukkuepeli, jossa yksilöillä on suuri merkitys. Kentällä on vain viisi pelaajaa, ja harvassa ovat ne varsinaiset starat, jotka oikeasti tuovat joukkueelle jatkuvaa etua. Näillä kummallakin sellaisia on kaksin kappalein, ja hyvin paljon riippuu siitä, että starat pystyvät pelaamaan parasta peliään.

Bostonin Jaylen Brown pelaa uransa parhaita pudotuspelejä. Itäisen konferenssin finaaleissa hänet valittiin MVP-pelaajaksi. Celticsin suurempi tähti Jayson Tatum ei ole ollut yhtään huonompi. Eli Bostonin osalta homma näyttää hyvältä.

Mavsin Doncic on viimeistään nyt noussut lajin suurimpien joukkoon. Mediahuomio Amerikassa on ollut melkoinen, Doncin on pelaaja, josta on helppo kirjoittaa ylisanoja.

Mavsin kakkosmies Kyrie Irving on myös ollut hyvä pudotuspeleissä. Minnesotaa vastaan hän heitti neljässä ensimmäisessä ottelussa yli 48 prosentin tarkkuudella, ja se on takamiehelle kova lukema.

Celtics on ollut jo vuosikausia mestaruuden kynnyksellä. Se on ollut Idän finaaleissa kuusi kertaa kahdeksan viime kauden aikana. Kyseisellä ajanjaksolla Boston on voittanut enemmän play offs -matseja kuin yksikään toinen joukkue.

Tässä kohtaa nämä kaksi vaikuttavat hyvinkin tasaväkisiltä. Dallas on selvittänyt selvästi vaikeamman reitin finaaleihin. Boston on kokeneempi. Ei olisi ihme ollenkaan, että nyt nähdään seiskamatsikin. Lähdetään liikkeelle siitä, että tasaista on.

Vetopuolella kertoimet avaukseen ovat 1.40 – 2.90, tasoitus on 6/6.5 pistettä. Jos odottaa, että sarja on tasainen ja joukkueet tasaväkiset, niin kuusi ja puoli pistettä on paljon. Lapulle Dallas +6.5.

Dallas Mavericks +6.5
1.91Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.8630€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Anders
Kirjoittanut: Anders
Sports Expert
Yli 30 vuotta betsaamista, ja siihen mahtuu monta ylä- ja alamäkeä. Ikimuistoisin vetovoitto taitaa olla vuoden 2010 Super Bowl, jossa altavastaana New Orleans Saints voitti yli kolmosen kertoimella Indianapolis Coltsin. Parhaimmat lajit ovat jalkapallo, jenkkifutis ja koripallo.