Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NBA: Boston Celtics - Cleveland Cavaliers

Anders
Kirjoittanut:
Anders
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Ke 8.05 klo 3.30
Peli ohi
Cavaliers +11.5
1.96Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

NBA:n suurin mestarisuosikki Boston Celtics pudotti avauskierroksella Miami Heatin voitoin 4-1. Sarja oli melko lailla sellainen kuin odotettiin. Heat pääsi kerran yllättämään, mutta Celtics kuittasi kotitappion nopeasti kahdella voitolla. Ei Heatilla varsinaisesti ollut mahdollisuuksia, kun se vielä pelasi ilman ykköspelaajaansa Jimmy Butleria.

Lauri Markkasen entinen seura Cleveland Cavaliers pudotti Orlando Magicin seitsemässä matsissa. Magic on nuori joukkue, ja tällä rungolla se on tulevina vuosina play offsien vakiojoukkue, mutta nyt se vielä oli kovin kokematon.

Boston on tässä otteluparissa selvä ennakkosuosikki. Joukkueen tähtikaksi Jayson Tatum ja Jaylen Brown saattaa olla loppujen lopuksi koko liigan paras duo. Heidän takanaan takamies Derrick White on erinomainen pelaaja, loistava pallon kanssa ja kova puolustaja. Miami Heatia vastaan White upotti nelosmatsissa 38 pistettä, eli tarvittaessa hänkin pystyy olemaan ykkösmies. White on vielä pelaaja, joka osaa luoda itselleen heittopaikat ja on hyvä joka puolella kenttää, kolmosen kaari mukaan lukien.

Toinen iso pelaaja tähtikaksikon takana on pitkä latvialainen Kristaps Porzingis. Porzingisin suurin rooli on puolustuksessa. Hänen lisäkseen Celticsillä ei oikein ole erinomaista korin alla pelaavaa. Porzingisin puolustuspään statsit ovat tällä kaudella aivan yhtä kovat kuin vaikka loistavana puolustajana tunnetun Rudy Gobertin. Porzingisilla on ollut loukkaantumishuolia, mutta jos hän pysyy pelikunnossa, niin Celticsilla ei oikein ole heikkouksia.

Markkasen aikana Cavaliers oli kolmen tornin joukkue, nyt kaksi on jäljellä. Evan Mobley taitaa jo olla näistä kahdesta se tärkeämpi. Mobleyn puolustustilastot ovat nekin liigan kärkipäätä. Muutenkin Cavsilla on kovia puolustajia, tilastojen mukaan myös Max Strus ja Caris LeVert ovat kovin pakkeja. Tämä on toki erinomainen juttu, kun vastassa on Tatum ja Brown -kaksikko.

Cavaliers on tässä selvästi kokemattomampi joukkue. Se ei ole tämän avainryhmän kanssa voittanut vielä ainuttakaan play offs -matsia vieraissa. Ja nyt sitten vastassa on Celtics, joka on tällä kaudella pelannut 44 kertaa kotonaan ja voittanut näistä 39.

Nyt on kertoimet käännetty liikaa suosikille. Tasoitukseksi on saatu peräti 11.5, ja se on varmasti liikaa. Cavaliers hävisi jokaisen ottelun Orlandossa ja kaksi kolmesta hyvin selvästi, mutta ei kotipelien ja vieraspelien ero voi olla näin suuri, mitä se nyt sattui olemaan. Celticsilla on vielä alla pitempi huili, ja se saattaa näkyä siinä, että peli ei heti lähde rullaamaan. Voi hyvin odottaa, että Cavs on tiukasti mukana ainakin puoliajalle. Pienellä panoksella tämäkin kuitenkin. Parempi katsoa alkuun, että miten nämä kaksi matchaavat keskenään.

Cavaliers +11.5
1.96Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.92120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Anders
Kirjoittanut: Anders
Sports Expert
Yli 30 vuotta betsaamista, ja siihen mahtuu monta ylä- ja alamäkeä. Ikimuistoisin vetovoitto taitaa olla vuoden 2010 Super Bowl, jossa altavastaana New Orleans Saints voitti yli kolmosen kertoimella Indianapolis Coltsin. Parhaimmat lajit ovat jalkapallo, jenkkifutis ja koripallo.