Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Naisten MM-kisat: Suomi - Tshekki

Pena
Kirjoittanut:
Pena
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 4.04 klo 0.30
Osuma
Ottelussa alle 5 maalia (sis ja+rl)
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 250€ asti Lue arvostelu Pelaa

Jääkiekon naisten MM-kisat käynnistyvät keskiviikkona Yhdysvalloissa Uticassa. Heti avauspäivänä on tulessa myös Suomi, kun Naisleijonat kohtaavat Euroopan aikaa iltaottelussa Tshekin. Suomi lähtee turnauksen avausotteluun hienoisena suosikkina, mutta viime vuosina tasoaan nostaneen Tshekin iskukykyä ei ole syytä aliarvioida.

Naisleijonien paluu A-lohkoon

Suomi starttaa MM-turnaukseen vuoden tauon jälkeen jälleen kisojen A-lohkossa. Askelmerkit ovat etukäteen tutut, Pohjois-Amerikan joukkueet Kanada ja USA ovat jälleen ne kaksi selkeästi parasta. Tämän jälkeen kenttä on kuitenkin täysin auki. Himmeimmästä mitalista taistelee Naisleijonien kanssa etukäteen vahvimmin juuri avausmatsin vastus Tshekki. Hieman paremmalla mielikuvituksella myös Ruotsin ja Sveitsin voinee nähdä tässä kisassa, jos kaikki menee näiltä joukkueilta nappiin.

Suomella on sinänsä jalkeilla varsin mielenkiintoinen joukkue. Yhdistelmä on sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Hyökkäyksessä Naisleijonilla on heittää kehiin oikein kilpailukykyinen top-9 kalusto, jonka suurimpana tähtenä loistaa Suomen ainoa PWHL-pelaaja Susanna Tapani. Tulitukea antaa myös toinen Naisleijonien legenda Michelle Karvinen ja tämän kaksikon paluu maajoukkueeseen onkin massiivinen asia.

Alakerta kestää sekin pääosin vertailun. Iätön Jenni Hiirikoski johtaa puolustusta, josta löytyy myös tulevaisuuden tähtiä, kuten jenkkien yliopistosarjassa loistava Nelli Laitinen. Maalivahtitilanne on Naisleijonilla kunnossa sekin. Hienon yliopistokauden pelannut Sanni Ahola haastaa Anni Keisalaa, joten ongelma tolppien välissä on lähinnä posiitiivinen.

Varovainen alku?

Suomi siis lähtee avausotteluunsa suosikkina, mutta vain erittäin niukkana sellaisena. Kansainvälisen naiskiekon tason noususta paras esimerkki on juuri Tshekki, joka on napannut pronssia kaksissa edellisissä MM-kisoissa. Tshekittäret ovat lähteneet myös vahvasti mukaan uuteen ammattilaisliiga PWHL:ään, sillä sarjassa pelaa lukuisia Tshekin kisajoukkueen pelureita.

Joukkueen suurimmat tähdet ovat juuri em. ammattilaissarjassa pelaavat hyökkääjät Teresa Vanisova, Katerina Mrazova ja Denisa Krizova. Suurin poisjäänti löytyy alakerrasta, kun tähtipakki Dominika Laskova joutui jättämään kisat väliin loukkaantumisen vuoksi. Tshekin ehdoton vahvuus on kuitenkin aina ollut juuri joukkuepuolustus ja siihen on hyvä luottaa myös avausmatsin peli-idean suhteen.

Tshekki on erittäin tiivis nippu, jota on vaikea ohittaa. Suomella on leveämpi materiaali käytössään, mutta Tshekin kaataminen ei silti ole helppoa. Kun yhtälöön ynnää avausmatsin paineet ja mahdollisen pelituntuman puutteen, voi ottelusta turvallisesti ennustaa vähämaalista. Ja mitään maalijuhliahan näiden maiden kohtaamisissa ei viime vuosina ole ylipäänsä nähtykään.

Nostetaan siis peleihin koko ottelun alle 5 maalia. Vedossa on mukana myös jatkoaika ja mahdolliset rankkarit. Tasan viidellä osumalla panos palautuu.

Ottelussa alle 5 maalia (sis ja+rl)
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 250€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.8630€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Pena
Kirjoittanut: Pena
Sports Expert
Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.