Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Naisten MM-kisat: Kanada - Suomi

Pena
Kirjoittanut:
Pena
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 5.04 klo 4.30
Huti
Ottelussa yli 6.5 maalia (sis ja+rl)
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Jääkiekon naisten MM-kisat käynnistyivät Suomen osalta murheellisesti, kun Tshekki tylsytti avausmatsissa Naisleijonat täydellisesti. Uusi mahdollisuus koittaa kuitenkin nopeasti, sillä perjantain vastaisena yönä vastaan luistelee Kanada. Toinen Pohjois-Amerikan jäteistä on kuitenkin jälleen kivikova tähtisikermä ja Suomen voittomahdollisuudet ovat lähinnä teoreettiset.

Mollivoittoinen startti kisoihin

Suomi lähti kisoihin Pohjois-Amerikan joukkueiden jälkeen ennakkoon niukasti turnauksen kolmanneksi parhaalla nipulla. Avausottelu tarjoili kuitenkin jälleen jääkylmän suihkun, kun kahden edellisturnauksen pronssimitalisti Tshekki jäädytti Naisleijonien pelin vauhdikkaan avauserän jälkeen melko täysin.

Huolestuttavinta avausmatsissa Suomen kannalta oli se, että joukkueen etukäteen vahvuutena pidetty vahva hyökkäyskalusto vaikutti todella hampaattomalta. Toki Tshekin tiivis puolustuspeli oli etukäteen tiedossa, mutta näin aneeminen esitys ylöspäin oli silti iso pettymys. Tshekki ansaitsi voittonsa täysin ja ilman maalivahti Sanni Aholan hyvää peliä numerot olisivat voineet olla rumemmatkin. Toki kaksi viimeistä maaliaan Tshekki sai sijoitella tyhjään maaliin.

Seuraavaksi Kanada

Varhain perjantaina Suomen aikaa Naisleijonia vastaan asettuu siis Kanada. Kotikisojen hopeapettymyksen jälkeen paluuta kultakantaan hakevat vaahteranlehtipaidat ovat liikkeellä jopa Kanadan mittapuulla todella laadukkaalla joukkueella. Meidän papereissamme Kanada onkin kisojen ykkössuosikki, joskin USA:n leirissä asiasta ollaan varmasti eri mieltä.

Kanadan joukkue tulee pitkälti ammattilaisliiga PWHL:stä ja on varsinainen tähtigalleria. Joukkue on erittäin kokenut, mutta mukana on myös paljon nuorta huipputalenttia. Natalie Spooner on hallinnut PWHL:n maali- ja pistetilastoja tällä kaudella ja myös toinen supertähti Sarah Nurse on osoittanut merkkejä paluusta vanhalle huipputasolleen. Toisaalta yksittäisten pelaajien nostaminen tästä tähtiryhmästä on osin turhaa, joukkue on kauttaaltaan äärimmäisen laaja ja laadukas.

Miten Suomi sitten voisi Kanadan yllättää? Avauspelin perusteella konstit ovat vähissä. Joukkueet pelasivat vajaa viikko sitten harjoitusmatsin Kanadassa ja emäntäjoukkue vei ottelun nimiinsä rumin lukemin 8-2. Tappio oli Naisleijonien valmistavan jakson ainoa, mutta osoitti toki konkreettisella tavalla eron maailman huipun ja haastajien välillä.

Avausmatsin perusteella houkuttelevimmat pelivalinnat tähän otteluun löytyvät runsaista maalimääristä. Suomen vahvuus pitäisi kaikesta huolimatta löytyä hyökkäyspelistä ja kyllä Naisleijonat pystyvät ainakin paperilla horjuttamaan myös Kanadaa hetkittäin hyökkäysalueella. Toisaalta Kanadan pysäyttäminen tai edes hidastaminen voikin sitten olla liikaa vaadittu. Nostetaan siis peleihin koko ottelun yli 6.5 maalia, mikä on meidän papereissamme se todennäköisempi lopputulema.

Ottelussa yli 6.5 maalia (sis ja+rl)
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Pena
Kirjoittanut: Pena
Sports Expert
Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.