Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Naisten Mestaruusliiga, Puijo Wolley-Pölkky

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Lentopallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Su 31.03 klo 18.00
Peli ohi
Puijo Wolleyn otteluvoitto
2.2Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.18Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Lentopallon naisten Mestaruusliigan runkosarjaa ylivoimaisesti hallinnut Pölkky Kuusamo on ajautunut välieräsarjassa suuriin vaikeuksiin. Finaalipaikka on tarjolla Puijo Wolleylle sen kotiottelussa pääsiäissunnuntaina.

Mikään valtava yllätys ei tämä Puijon 2-1-otteluvoittotilanne kaikesta huolimatta ole. Pölkky siis hävisi 27 runkosarjaottelun aikana vain kerran ja sen kotivoittoputki kotimaan pääsarjassa kesti yli kaksi vuotta ennen kuin Puijo voitti perjantaina Kuopiossa.

Tilanne on kuitenkin muuttunut käytännössä ratkaisevalla tavalla tämän vuoden aikana. Yleispelaaja Courtney VanLiew loukkaantui koko loppukauden ajaksi, ja sekä Carlyle Nusbaum että Lexi Pollard olivat pitkään poissa peleistä.

Molemmat ovat tehneet paluun, mutta varsinkin joukkueelle erittäin tärkeän pelaajan Nusbaumin pelaamisessa näkyy edelleen puutteita aiempaan verrattuna.

Hän oli puolivälierissä enimmäkseen libero, ja vaikka kaikki erät perjantaina aloittanut Nusbaum hyökkäsi hyvällä 45 prosentin teholla, ei hyökkääminenkään silti ollut huippuluokkaa. Peräti kolmasosa yrityksistä päätyi joko suoraan virheeseen tai vastustajan torjuntapisteeseen.

Vielä huolestuttavampaa oli harvakseltaan hyökänneen Pollardin onnistumisprosentti 23 ja Madeline Palmerin 29. Edes kauden takuutähti Amiya Jones ei pystynyt takomaan palloa keskeltä kenttään kuin hyvin keskinkertaisilla lukemilla. Toinen keskipelaaja Bettina Yli-Sissala on kahdesta edellispelistä pahasti miinuksella.

Pitää muistaa vielä sekin, että Puijo oli hyvin lähellä voittoa jo ensimmäisessä välierässä. Sen Pölkky käänsi sekä taidolla että onnella.

Seitsemästä viimeisimmästä pelatusta erästä Puijo on kuitenkin voittanut kuusi, osan niistä vieläpä hyvin selvin eroin. Juuri nyt näyttäisi siltä, että joukkue on tarpeeksi laadukas kiertämään tämänkin karikon. LP Viestihän joutui puolivälierissä taipumaan lopulta sikäli tyrmäävän selvästi, että erävoitot menivät kuopiolaisille peräti 9-0. Olkoonkin, että siinä parissa lähes kaikki erät päättyivät pienehköillä eroilla.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Yleispelaaja Aniah Palmer on ollut Pölkky-sarjassa molemmat joukkueet huomioiden kiistatta paras pelaaja. Palmer on onnistunut hyökkäyksissään kaikissa otteluissa jopa selvästi yli 40-prosenttisesti. Emilia Kääntä on tukenut varsin hyvin, ja vaikkei hakkuriosastolta ole saatu aivan toivotusti onnistumisia, on etu kääntynyt näilläkin eväillä Kuopioon.

Mahdollisissa finaaleissa haastetta olisi lähtökohtaisesti taas hieman enemmän, mutta toisaalta LP Kangasalakaan ei olisi mahdoton voitettava.

Suosikkiaseman pitäisi olla tässä päinvastainen kuin kertoimissa. Ei isolla erolla mutta kuitenkin.
Puijo Wolleyn otteluvoitto
2.2Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.18Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.16100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.12100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.150€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.