Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Naisten EM-karsinta: Suomi - Hollanti

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 4.06 klo 21.00
Peli ohi
Alle 2,5 maalia
2.15100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.09Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Helmareilla mielessä revanssi EM-karsinnoissa!

Marko Salorannan luotsaama Helmarit hävisi viime viikolla EM-karsinnoissa täpärästi Hollannille ja tiistaina lähdetään metsästämään kovan vastustajan päänahkaa kotiyleisön edessä Tammelan Stadionilla. Suomen tilanne on nyt hieman tukala karsintalohkossa, kun kolmesta pelistä on kerätty vasta yhtä monta pongoa ja kilpailijat ovat äärimmäisen tasokkaita.

Tammelasta Helmareille voi olla revittävissä etua, sillä kyllähän täällä Pohjolassa ikävä kyllä joudutaan suuri osa vuodesta pelaamaan keinonurmella. Puitteet ovat myös sen verran upeat, että tämäkin voi näkyä yleisöryntäyksenä. Pelillisesti parannettavaa Salorannan ryhmällä kuitenkin perjantaihin nähden on, sillä hyökkäyspelaaminen oli hyvinkin nihkeätä ja Hollanti aiheutti prässillään Helmareille paljon vaikeuksia. Oma pää piti sentään kelvollisesti eikä Hollanti päässyt hyville tonteille.

Katariina Kosolaa ei nähdä tiistainakaan Suomen kokoonpanossa ja tilalle on nimetty valmennusjohdon toimesta Minea Lassas. Eveliina Summanen jouduttiin vaihtamaan Rotterdamissa tällin takia puoliajalla ja pelikunto tiistaille on vielä hämärän peitossa.

Hollanti karautti perjantain voiton myötä lohkon piikkipaikalle, mutta ei Andries Jonkerin suojattien esityskään kaikilta osin vakuuttanut. Ongelmiahan Oranjella on ollut tämän vuoden puolella nimenomaan maalinteon suhteen ja sama näkyi myös Helmareita vastaan, kun boksiin ei kyetty kovin tehokkaasti murtautumaan. Fyysisesti ja jalkapalloilullisten perusjuttujen osalta Hollanti oli tietysti Suomea selvästi edellä, siitä ei pääse mihinkään.

Hollannilla ei pitäisi olla isoja muutoksia luvassa kokoonpanossa. Damaris Egurrola on tosin sivussa loukkaantumisen takia. Jonker ei ole kutsunut Lyonin keskikenttäpelaajan tilalle korvaajaa. Maajoukkueuransa tiistaihin päättävä Lieke Martens sai jo komeat suosionosoitukset kotiyleisön edessä perjantaina.

Nähdäänkö jälleen vähämaalinen vääntö?

Otetaan tiistain matsiin peleihin pienimaalisuutta! Hollanti ei näyttänyt Rotterdamin illassa niin hyvältä joukkueelta, etteikö Tammelassa kotiyleisön edessä olisi Suomella mahdollisuuksia jälleen luutia laadukkaasti omalla alueella. Vastaavasti Suomella on ollut tehtävänä paljon kotiläksyjä nimenomaan hyökkäyspelaamisessa, joten Tampereella voidaan hyvin jäädä jälleen 1–2 maaliin.

Alle 2,5 maalia
2.15100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.09Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!