Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Naisten EM-karsinnat: Hollanti - Suomi

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 31.05 klo 23.45
Peli ohi
Suomi +2 (eurooppalainen tasoitus)
2.21100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.15100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Helmarit kovassa paikassa perjantaina!

Suomen naisten A-maajoukkue jatkaa urakkaansa kohti ensi vuoden EM-kisoja perjantaina Rotterdamissa. Vastassa on jalkapallon suurmaa Hollanti ja Helmarit on matsissa lähtökohtaisesti merkittävänä altavastaajana. Marko Salorannan käskyttämä Suomi onnistui kuitenkin jo kaatamaan kovan Italian lohkon kakkoskierroksella, joten ei anneta Hollannille vielä mitään ilmaiseksi ennakkoon! Suomi emännöi ensi viikolla Hollantia Tammelassa, joten iso tuplamaaottelu on agendalla!

Andries Jonkerin luotsaama Hollanti on pelannut toistaiseksi mollivoittoisen vuoden 2024. EM-karsinnoissa kaadettiin nippa nappa Norja 1-0-lukemin ja Italia oli ensimmäisellä kierroksella etevämpi. Tätä ennen vieläpä Saksa ja Espanja veivät Jonkerin ryhmää Kansojen liigassa selvin lukemin. Hollanti on jäänyt maaleitta peräti kolmesti näissä mainituissa matseissa, mutta on kuitenkin todennäköistä, että perjantaina Suomen verkko venyy.

Hollannin rosterissa on ollut ennen perjantaita muutamia loukkaantumisia. Lize Kop, Kerstin Casparij, Caitlin Dijkstra sekä Romée Leuchter eivät kykene osallistumaan tuleviin peleihin. Arsenal-hyökkääjä Vivianne Miedema on myös nimekäs poisjäänti. Legendaarinen hyökkääjä Lieke Martens on sen sijaan viimeistä kertaa mukana maajoukkuekuvioissa Suomi-peleissä.

Helmarit nousi siis naisten eurofutiksen A-portaalle voittamalla viimeksi oman Kansojen liigan lohkonsa ja paikka EM-kisoihin on nyt siis käden ulottuvilla. Karsintalohkon kärkikaksikkoon sijoittumalla pääsisi suoraan lopputurnaukseen ja kahdelta viimeiseltäkin sijalta on vielä varapatruuna käytössä. Ketään ei Suomen tarvitse lähteä viime vuosien esityksillä kumartelemaan!

Sivussa Suomelta on perjantaina terveyssyistä Tiia Peltonen, Anna Tamminen, Emmi Alanen ja Elli Pikkujämsä. Katariina Kosola ei taida olla aivan täydessä kunnossa, vaikka mukana ryhmässä Häckenin keskikenttäpeluri onkin.

Helmarit pysyy Hollannin kyydissä!

Hollanti on tietysti kerroinasettelussa iso suosikki, mutta ei näillä linjoilla kiinnosta kuitenkaan Jonkerin ryhmää pelata! Otetaan vastapeliä Suomen puolesta +2:n/+1,5:n tasoituksella – Hollannin yhden maalin suuruisella voitolla veto vielä osuisi. Hollannilla on ollut tämän vuoden puolella paljon maalinteko-ongelmia ja kun tiedetään millä laadulla Helmarit uurastaa omassa päässä, voi matsista tulla emäntäjoukkueelle yllättävänkin kinkkinen.

Suomi +2 (eurooppalainen tasoitus)
2.21100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.15100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!