MM-koripallo: Kanada - Slovenia

Ke 06.09.2023 | 15:30 | KORIPALLON MM-KISAT | KANADA - SLOVENIA

Kohde sulkeutuu: 06.09.2023 15:30


Slovenia sopii KanadalleKanada NBA-painotteinen joukkue vastaan Luka Doncicin Slovenia. Tähän saakka kumpikin joukkue on hävinnyt yhden matsin. Kanada hävisi jatkopelien ensimmäisessä matsissa Brasilialle 65-69. Seuraavakin ottelu oli tiukka, siinä Kanada nousi lopussa Espanjan ohi ja voittoon 88-85.

Slovenia aloitti jatkokierroksen voittamalla ensin komeasti Australian 91-80. Kakkosmatsissa Saksa oli lopulta selvästi parempi 100-71. Matsi oli hyvin kaksijakoinen. Slovenia vei avausneljänneksen 25-11, mutta seuraavalla se teki vain yhdeksän pistettä ja Saksa meni lopulta menojaan.

Kanadan MM-turnaus USA:n tapaan vain alleviivaa sitä, että Pohjois-Amerikan NBA:n ja muun maailman koripallon ero ei ole enää niin valtavan suuri. NBA-joukkueiden rostereissa on yhteensä 450 pelaajaa. Voi aivan hyvin sanoa, että maailmassa on vielä toisen 450 pelaajaa, jotka voisivat pelata NBA:ssa kun vain saisivat mahdollisuuden oikeassa joukkueessa oikeaan aikaan. Ja toisaalta voi sanoa, että NBA:ssa on pelaajia, jotka olisivat vaikeuksissa Euroliigassa.

Doncic liian yksin


Espanjan joukkueessa on kaksi NBA-pelaajaa, mutta kumpikaan heistä ei ole varsinainen avainpelaaja. Avausviisikossa on Euroopan kenttien pelaajia. Kanadan joukkueen avausviisikko on kovan tason NBA-pelaajia, silti matsi oli hyvin tasainen. Oikeastaan ainoa merkittävä tilastoero matsissa oli se, että Espanja keräsi huomattavasti enemmän korisyöttöjä. Se kertoo siitä, että nopeasti kasatut pohjoisamerikkalaiset joukkueet turvautuvat liian usein 1 vs 1 -tilanteisiin. Sama oli USA:n pelissäkin ongelmana Liettuaa vastaan. Koripallokin on viime kädessä joukkuepeli.

Saksa pelasi Sloveniaa vastaan niin, että Luka Doncicin puolustamisessa otettiin tuplamiehet, kun pallo oli korin alla. Lopulta Slovenia kaatui siihen, että muut pelaajat kuin Doncic eivät saaneet tarpeeksi palloa. Lopulta Doncic heitti peräti 22 kertaa, ja kun kovaa puolustusta vastaan sisään meni vain yhdeksän, niin se sitten näkyy taululla. Koripallo on joukkuepeli, mutta ainakin Saksaa vastaan Slovenia laittoi aivan liikaa Doncicin varaan.

Slovenian pitäisi olla Kanadalle helpompi matchup kuin Espanjan. Slovenian materiaali on ohkaisempi, eikä se ole samalla tavalla kansainvälisen koripallon kokenut kettu kuin Espanja.


Vetopuolella kertoimet on laitettu noin 1.25 – 4.00. Lukemat lienevät melko mukavasti kohdallaan, mutta kaivetaan pelit tasoituspuolelta. Kanada -7.5 saa kertoimeksi noin 1.80, ja siihen voi kahvirahat laittaa, mutta ei sen enempää. Hivenen iso tasoitus MM-kisojen play offs -matsiin, mutta tasoeroa muuten on tuon verran. Ja kuten sanottua, tämä matchup sopii Kanadalle. Se tulee puolustamaan Doncicia niin kuin Saksa teki, ja se voi olla Slovenialle liikaa.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Kanada -7.5 @1.8

Zulabet - Lue arvostelu

1.8

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.8

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.73

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.68

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan