MM-koripallo: Espanja - Kanada

Su 03.09.2023 | 16:30 | KORIPALLON MM-KISAT | ESPANJA - KANADA

Kohde sulkeutuu: 03.09.2023 16:30


Kumpikin hävisi viimeksiKanada oli MM-kisojen alla vahva ehdokas USA:n ykköshaastajaksi. Viime kierroksella Kanada meni häviämään Brasilialla neljällä pisteellä, ja tämä ajatus ei olekaan enää niin kirkas.
Espanjakin kompuroi viime ottelussaan. Latvia pääsi voittamaan sen viidellä pisteellä.
Kerroin Brasilian voitolle Kanadasta oli useammassakin vetopaikassa 17.00, eli todella kova yllätys se matsi oli.

Kumpikin edellä mainituista matseista oli sellainen, jossa tehtiin vähän pisteitä. MM-pudotuspelit jo näkyvät. Puolustus alkaa olla aggressiivista ja todella tiukkaa. Kanadan heittoprosentti Brasiliaa vastaan oli vain 33.3, ja Brasilian hivenen parempi 39.7. Kanada heitti matsissa kolmosen kaaren takaa 30 kertaa ja vain kahdeksan osui.
Espanjan heittoprosentti Latviaa vastaan oli 39.6, ei häävi sekään.

Kanada jäi Brasiliaa vastaan tyystin brassien pelisysteemin viemäksi. Kanada oli joukkueista taitavampi, joten Brasilia lähti matsiin pelaamaan hyvin fyysistä peliä, jossa oli vain ajatuksena ottaa Kanadalta vauhti pois. Ja kun erotuomaritkin pitivät pillit taskussa, niin homma toimi.
Hyvin tiukassa matsissa yksi pieni etu Brasilialle vielä oli se, että se otti levyreitä muutaman enemmän. Pienet marginaalit, niin homma ratkeaa pienissä asioissa.

Espanja mokasi viimeisen jakson


Kanadan päävalmentaja Jordi Fernandez sanoi matsin jälkeen, että joukkue ei hyökkäyksessä tehnyt sitä, mitä tällaisessa ottelussa pitää tehdä. Pitäisi auttaa muita, levittää kenttää, pistää palloa ja ruhoa liikkeelle. Nyt Kanada tyytyi hakemaan 1 vs 1 -tilanteita, mutta eihän sellainen riitä.
Aikaisemmin turnauksessa Kanada on hyökännyt hyvin ja monipuolisesti. Kolmessa ensimmäisessä matsissa se osui kolmosen kaaren takaa liki 43 prosenttisesti, ja brasseja vastaan vain noin 26 prosenttisesti.

Espanjan häviö Latviaa vastaan oli surkean viimeisen jakson tulos. Kolmen neljänneksen jälkeen Espanja oli jo mukavasti 11 pisteen johdossa, mutta Latvia pääsi viemään viimeisen pätkän 27-11. Espanja petti kummassakin päässä kenttää.

Edelliskierroksen häviä on kummallekin ainakin henkisellä puolella herätys. Tilanne lohkossa on sellainen, että häviön tästä matsista pistää tiukille. Tällä hetkellä kaikki lohkon neljä joukkuetta ovat samoissa pisteittä.


Vetopuolella Kanada on selvä suosikki. Kertoimet ovat sille noin 1.30 – 3.20, tasoitus on 6.5 pistettä. Odotettavissa on taas fyysinen matsi, jossa ei helppoja heittoja juurikaan saa. Laitetaan varovainen betsi Espanjalle tasoituksella. Kanadalla on ongelmansa, ja Espanja on ainakin MM-play offseissa hyvin kokenut joukkue.


Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!


Bankonbet avasi ovensa vedonlyöjille 2022 ja tarjoaa pelien aloittamiseen muhkua tervetulobonusta.
Bankonbet: 100% talletusbonus 200€ asti

Pelivalintamme:

Espanja +6.5 @1.9

Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.89

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.82

100% bonus up to €100Lue arvosteluSiirry pelaamaan