Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

MM-kisat: Stephen Maguire - Shaun Murphy

Pena
Kirjoittanut:
Pena
Snooker - Vedonlyöntiopas
Tapahtuma päättynyt: Pe 26.04 klo 18.00
Huti
Shaun Murphy -2.5 freimiä
1.98100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9830€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Vuoden 2024 snookerin MM-kisoissa aloitellaan loppuviikosta toisen kierroksen otteluita. Sen myötä myös formaatti muuttuu hieman, sillä kakkos- ja kolmoskierroksilla ottelut pelataan parasta 25:stä freimistä. Otteluvoittoon vaaditaan siten kolmetoista erää.

Perjantailta nousee hakemattakin esiin kahden konkarin taisto. Skotlannin Stephen Maguire ja englantilainen Shaun Murphy ovat molemmat lopettelemassa 24:ttä kauttaan ammattilaisina ja myös keskinäisiä matseja on vuosien saatossa kertynyt kasapäin. Kaksikko kohtasi myös vuoden 2022 MM-turnauksessa ja tuolloin Maguire oli niukasti parempi. Murphy on kuitenkin sittemmin ollut selkeästi paremmassa iskussa ja lähtee tähän otteluun selkeänä suosikkina.

Pitkän historian vihulaiset

Maguire ja Murphy ovat pelanneet keskinäisiä otteluita ammattilaistasolla jo vuosituhannen vaihteesta saakka. Sen kuuli myös molempien kommenteista avauskierroksen otteluiden jälkeen, sillä kumpainenkin vaikutti odottavan tätä kohtaamista innolla. Historia on tämän kaksikon osalta äärimmäisen tasainen, sillä isoissa turnauksissa keskinäisistä matseista kumpainenkin on voittanut tasan puolet.

Entinen maailmanlistan kakkonen Maguire on valunut rankingissa jo selkeästi top-16 sijojen ja siten myös suoran MM-kisapaikan ulkopuolelle. Viime kaudet ovat olleet skotille vaikeita, eikä isompaa menestystä ole tullut vuosiin. Karsinnoissa Maguire esiintyi kuitenkin melko vahvasti ja varsinaisen turnauksen avauskierroksella kaatui Ali Carter. Pientä valoa tunnelin päässä siis.

Murphy puolestaan on pitänyt paremmin kiinni paikastaan maailman huipulla. Lähes kahdenkymmenen vuoden takainen maailmanmestari on kuitenkin hänkin pelannut omiin standardeihinsa nähden vaisun kauden, vaikka yksi isompi turnausvoitto mukaan mahtuukin. Myös maailmanlistan sijalla kahdeksan oleva Murphy vaikuttaa kuitenkin olevan oivassa vireessä juuri oikeaan aikaan, sillä avauskierroksen 10-5 voitto Kiinan Lyu Haotianista oli vankkaa tekemistä alusta loppuun.

Murphy ottaa revanssin?

Me nostamme tähän toisen kierroksen klassikkoon vihjeeksi Murphyn voiton miinustasoituksin. Maguire on eittämättä pelannut kauden parasta snookeriaan viimeisten vajaan parin viikon aikana, mutta otos on varsin pieni. Kokonaisuutena skotin kausi on ollut tervanjuontia, eikä vireen hakeminen Crucible-teatterin kirkkaiden valojen ja tiiviin tunnelman alla ole se helpoin tehtävä.

Ei Murphykään ole tällä sesongilla varsinaisesti loistanut. Englantilaisella on kuitenkin ollut tapana parantaa peliään panosten kasvaessa ja luontaisena show-miehenä Murphy on näissä paikoissa kuin kotonaan. Murphy on myös ollut kauden mittaan tasaisempi suorittaja, huiput ovat olleet Maguirea korkeammalla ja toisaalta kyykkäyksetkin vähemmän syviä.

Kahden ja puolen freimin tasoitus vaatii Murphyltä vähintään 13-10 otteluvoittoa. Mielestämme tämä lopputulema on todennäköisempi vaihtoehto kuin se, että Maguire rimpuilisi mukana tätä tiukemmin. Lähes kahden kertoimet kelpaavat siis mainiosti kupongille.

Shaun Murphy -2.5 freimiä
1.98100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9830€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.9825€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Pena
Kirjoittanut: Pena
Sports Expert
Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.