Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

MM-kisat: Ronnie O'Sullivan - Jackson Page

Pena
Kirjoittanut:
Pena
Snooker - Vedonlyöntiopas
Tapahtuma päättynyt: Ke 24.04 klo 18.00
Peli ohi
Ottelussa yli 3.5 vähintään sadan pisteen lyöntisarjaa
2.34100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.3430€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Ensimmäinen kierros snookerin MM-kisoissa huipentuu keskiviikkona, jolloin aloitellaan avauskierroksen viimeiset ottelut. Tulessa on tuolloin myös turnauksen seuratuin pelaaja ja suurin voittajasuosikki Ronnie O'Sullivan. Lajin kaikkien aikojen paras pelaaja saa avausottelussaan vastaansa nuoren walesilaisen Jackson Pagen. Page on huippuluokan talentti, jonka tulevaisuus saattaa hyvinkin olla ruusuinen. Silti vielä tässä kohtaa ottelun voittajasta tuskin on epäselvyyttä.

The Rocket hakee kahdeksatta mestaruuttaan

O'Sullivan on voittanut lajissa kaiken mahdollisen monta kertaa. Silti nälkää varsinkin näiden isoimpien turnausten voittamiseen tuntuu edelleen piisaavan. "The Rocket" on urallaan voittanut peräti seitsemän maailmanmestaruutta ja nyt hakusessa olisi kahdeksas, jolla legenda siirtyisi ohi Stephen Hendryn omille voittoluvuilleen myös tässä tilastossa.

O'Sullivan on pelannut jälleen huippukauden ja vienyt nimiinsä myös kaksi aiempaa suurturnausta UK Championshipin ja Mastersin. MM-kulta siihen päälle olisi historiallista sekin, sillä vain kolme peluria on aiemmin onnistunut tässä saman kauden aikana. Kaikkiaan O'Sullivan on voittanut kauden mittaan viisi turnausta, joten 48-vuotias legenda on edelleen todella kovassa lyönnissä.

O'Sullivanin avausvastustaja Page puolestaan on täysin toista maata. 22-vuotias walesilainen ei ole vielä Main Tourilla isommin säväytellyt, mutta todella lahjakkaasta kaverista puhutaan. Uran ylivoimaisesti paras saavutus tuli kuukausi sitten Kiinassa pelatussa World Openissa, jossa Page selviytyi aina välieriin saakka. Crucible-teatterin MM-turnauksessa nuorukainen esiintyy tänä vuonna toista kertaa urallaan.

Viihdettä koko rahalla?

O'Sullivan lähtee matsiin suursuosikkina, mutta ei Page silti missään nimessä mikään väheksyttävä vastus ole. Nuori supertalentti on kehittynyt aimo harppauksin ja Cruciblen kirkkaista valoistakin on jo kokemusta. Page on tänä keväänä kaatanut jo Mark Selbyn ja John Higginsin kaltaisia legendoja, joten tuskin O'Sullivankaan enää mikään ylitsepääsemätön mörkö on.

Page on myös huippuluokan pussittaja ja breikintekijä. Siinä voisi piillä myös tämän ottelun mielenkiintoisin valinta vedonlyöntiin. Jos nuorukaisen vire on yhtään samaa luokkaa, kuin vaikkapa maaliskuun World Openissa, voi luvassa olla melkoista pistetehtailua puolin ja toisin.

Paras yhdeksästätoista pelattavaan matsiin nostetaan siis peleihin yli 3.5 vähintään sadan pisteen lyöntisarjaa, centurya. O'Sullivan on tälläkin kaudella takonut jo lähes 60 vähintään satasen pötköä ja Page pystyy kyllä hyvänä päivänään yhden tai kaksi satasta iskemään ottelussa hänkin. Jos matsi ei ihan läpihuutona mene O'Sullivanin suuntaan, niin keskiviikkona saatetaan nähdä aikamoista ilotulitusta.

Ottelussa yli 3.5 vähintään sadan pisteen lyöntisarjaa
2.34100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.3430€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.3425€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Pena
Kirjoittanut: Pena
Sports Expert
Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.