Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

MM-kisat: Kyren Wilson - John Higgins

Pena
Kirjoittanut:
Pena
Snooker - Vedonlyöntiopas
Tapahtuma päättynyt: Ti 30.04 klo 18.00
Peli ohi
Ottelun voittaja: Kyren Wilson
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 250€ asti Lue arvostelu Pelaa

Snookerin MM-kisoissa ollaan puolivälierävaiheessa. Tiistaina alkavista otteluista löytyy myös yksi erinomainen kohde vedonlyöntiin. Yksi lajin legendoista John Higgins yllätti edelliskierroksella Mark Allenin ja saa puolivälierässä vastaansa Kyren Wilsonin.

Higgins on pelannut tähän asti yllättävän hyvän turnauksen, mutta ei nelinkertainen maailmanmestari enää parhaiden vuosiensa iskussa ole. Wilson on mielestämme ottelun suosikki ja näillä kertoimilla "The Warrior" ansaitsee myös pientä peliä puolelleen.

Uusinta viime vuodelta

Higgins selvitti tiensä tiistain puolivälieriin äärimmäisen niukasti. Allen kaatui ratkaisufreimissä 13-12 todella dramaattisten vaiheiden jälkeen, kun Higgins nousi haudan partaalta voittoon. Otteet olivat vintage-Higginsiä, jota valitettavasti ei enää viime kausina ole kovin usein nähty.

Ei Higgins missään nimessä ole huono pelaaja vieläkään, kaukana siitä. Maailmanrankingin sija kolmetoista on edelleen kovaa valuuttaa ja parhaimmillaan mies on pitelemätön. Tälläkin kaudella skottilegenda on nähty isojen turnauksien välierävaiheessa useampaankin kertaan, joten kausi on kokonaisuutena ollut edellistä parempi. Silti parhaiden aikojen vire on jo kaukana takana.

Wilson puolestaan on päässyt tähän asti huomattavasti virkaveljeään helpommalla. Maailmanlistalla pykälän Higginsin edellä kahdentenatoista oleva Ketteringin mies voitti edelliskierroksella Joe O'Connorin 13-6 ja avauskierroksella Dominic Dalen peräti 10-1. Vire näyttää siis olevan kohdallaan myös Wilsonilla.

Higgins ja Wilson ovat vuosien saatossa kohdanneet Main Tourilla 25 kertaa ja Higgins on noista matseista vienyt nimiinsä leijonanosan. Viime vuonna kaksikko kohtasi MM-turnauksen toisella kierroksella ja Higgins oli murskaavan ylivoimainen. Skotti on voittanut myös kaksi muuta keskinäistä MM-matsia, joten historia on vahvasti Higginsin puolella.

Wilson suosikkina otteluun

Kaikesta edellämainitusta huolimatta ainakin meidän papereissamme Wilson lähtee tähän matsiin hienoisena suosikkina. Higgins on yksi lajin kaikkien aikojen suurimmista, mutta kyllä tällä hetkellä nuoli on jo alaspäin. Mies itse on puhunut jopa lopettamisesta tämän turnauksen jälkeen, mutta eiköhän näillä otteilla skottikonkari nähdä pääkiertueella myös ensi kaudella.

Wilsonia puolestaan pidettiin aikoinaan lajin seuraavana supertähtenä ja myös lähes automaattisena tulevana maailmanmestarina. Ura on ollut ihan komea, mutta suurimmat saavutukset ovat vielä jääneet uupumaan. Toisaalta 32-vuotiaalla pelurilla on edelleen aika puolellaan. Kausi on ollut vaikeahko, mutta Crucible-teatterin painekattila voi olla juuri oikea paikka kääntää kurssi.

Wilsonin vire oli turnaukseen tultaessa hienoinen kysymysmerkki. Avausotteluiden perusteella syytä huoleen ei ole. Higginsin huippu on edelleen todella korkealla, mutta Wilson on nykyisellään kaksikosta tasaisempi. Tämä on iso etu MM-turnauksen pitkissä ja raastavissa matseissa. Nostetaan siis Wilsonin otteluvoitto kupongille

Ottelun voittaja: Kyren Wilson
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 250€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Pena
Kirjoittanut: Pena
Sports Expert
Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.