Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

MM-karsinnat: Senegal – DR Kongo

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 7.06 klo 0.00
Peli ohi
DR Kongo +1
1.96100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Senegal jahtaa kolmea pistettä kotiyleisön edessä MM-karsinnoissa

Senegal ja Kongon demokraattinen tasavalta selvittelevät välejään torstaina Diamniadiossa ensin mainitun kotiareenalla futiksen MM-karsinnoissa. Kahden kierroksen jälkeen Senegal on lohkon piikkipaikalla ja DR Kongo on yhden ottelun hävinneenä pisteen päässä Terangan leijonista. Merkittävänä suosikkina Aliou Cissén käskyttämä kotijoukkue matsiin tietysti lähtee.

Senegalille kohti lähtö laulukuoroon Afrikan mestaruusturnauksessa talvella jo neljännesvälierissä, mutta ei lähdetä kuitenkaan tästä vetämään minkäänlaisia johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen. Cissén miehistö pelasi vahvan lohkovaiheen ja maaliskuun maaotteluissakin napattiin voitot Beninistä ja Gabonista. Kunnes toisin todistetaan, on kyseessä edelleen maanosan paras joukkue.

Kesäkuun karsintapeleissä joukkueelta puuttuu laitapakkiosastolta Krépin Diatta, Fodé Ballo-Touré, Youssouf Sabaly sekä Ismail Jakobs. Sadio Mané, Boulaye Dia ja Bamba Dieng ovat sivussa yläkerrasta. Iliman Ndiaye, Ismaïla Sarr ja Nicolas Jackson ottavat näillä näkymin haltuun Terangan leijonien hyökkäyspositiot.

Sébastien Desabren piiskuroima DR Kongo eteni AFCONissa tasapelistä toiseen ja jatkopaikkakin heltisi kolmella pisteellä. Puolivälierissä kaadettiin jo Guinea vahvalla esityksellä, mutta kuten Senegalinkin tapauksessa, isäntämaa Norsunluurannikon momentum oli liikaa tiukassa välieräottelussa. Maaliskuussa ei ollut ohjelmassa harjoituspelejä, joten aika kylmiltään Leopardit kesäkuun karsintarupeamaan lähtevät.

Merkittävästi ei ole Desabre lähtenyt tuulettamaan rosteria mestaruusturnauksen jäljiltä. Ykkösveskarina AFCONissa pelannut Lionel Mpasi sekä Cédric Bakambu eivät tosin ole nyt mukana. Hyökkäyspäässä vaaranluonnista huolehtivat yhä Gaël Kakuta, Yoane Wissa sekä Simon Banza. Viimeksi mainitulle lienee nyt AFCONiin peilattuna enemmän vastuuta, kun Bakambu on sivussa.

Leopardeilla yllätyssauma!

Senegalin vaikea poissaolotilanne tarjoilee Kongon Tohtorille aikamoisen namupassin lapaan. Aivan nykykerroinasettelun mukaisena suosikkina Senegalia on näistä lähtökohdista hankala pitää. Kongolaiset näyttivät jo Afrikan mestaruusturnauksessa omaavansa reilusti laatua molemmissa päissä kenttää ja vieraissakin on Terangan leijonia mahdollista päästä kurittamaan. Otetaan vieraita lapulle +1:n aasialaisella tasoituksella – Senegalin tasan yhden maalin voitolla veto menisi mitätöintiin.

DR Kongo +1
1.96100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!