MLB: Toronto Blue Jays - New York Yankees

Ke 17.5. | klo 02:05 | NBA | TORONTO BLUE JAYS - NEW YORK YANKEES

Kohde sulkeutuu: 17.05.2023 02:05


Yankees kompuroi vieraissaBaseballin MLB-liigan American Leaguen itälohko on taas koko sarjan kovatasoisin. Koko liigan ykkönen Tampa Bay on lohkon kärjessä ja viimeisenä olevalla Boston Red Soxillakin on jo 22 voittoa. Toronto Blue Jaysilla ja New York Yankeesilla on kummallakin 24 voitto.
Tämä matsi on nyt toinen Blue Jaysin ja Yankeesin sarjassa. Ensimmäisen Yankees vei 7-4. Sen stara Aaron Judge pamautti matsissa kaksi home runia.

Ennen tätä sarjaa Yankees pelasi kotonaan Tampa Bay vastaan ja voitot laitettiin tasan 2-2. Blue Jays taas vei Atlanta Bravesilta kaikki kolme matsia.

Yankeesin aloittava pitcher tällä kertaa on Domingo German. Viimeksi German pelasi hyvin, vajaassa kuudessa vuoroparissa hän antoi Tampa Baylle vain kaksi juoksua. Huhtikuussa Germanilla oli hankalaa, mutta toukokuu on sujunut paremmin. Nyt koko kauden osalta hänen ERA:nsa on 45 vuoroparin ajalta 4.00.
Yankeesin sisäpeli on päässyt vauhtiin. Viimeisissä neljässä matsissa Tampa Bayta vastaan se pommitti yhteensä 24 juoksua.

Pikkubetsi kotivoitolle


Toronto Blue Jaysilta pitcher-kummulle tulee Kevin Gausman. Viimeksi hän pelasi lähes täydellisen matsin Philadelphia Philliesiä vastaan. Kuudessa vuoroparissa Gausman ei antanut Philliesille ainuttakaan juoksua.
Gausman on ollut tällä kaudella luotettava. Ainoastaan yksi matsi meni pieleen, kun Boston teki häntä vastaan kahdeksan juoksua. Koko kaudelta Gausmanin ERA on 3.38.

Toronto on ollut yksi MLB:n parhaita kotijoukkueita. Kotitappioita sillä on vasta neljä. Matt Chapman oli yksi liigan parhaita mailan varressa huhtikuussa, mutta toukokuussa tahti on hidastunut. Tässä kuussa hän on lyönyt vain neljä juoksua.

Yankees ei ole ollut kummoinen joukkue matkaotteluissa, saldo on vain 8-9. Viimeisissä seitsemässä vierasmatsissa joukkue on voittanut vain kahdesti. Toronto taas on ollut herra kotonaan.
Blue Jaysin Gausman on näistä pitchereistä luotettavampi.


Laitetaan panokset kotivoitolle. Ei suurta summaa kuitenkaan, kun kerroin on vain noin 1.55.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Toronto @1.56

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.56

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.56

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.55

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.52

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.52

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan