MLB: St Louis Cardinals - New York Yankees

La 1.7. | klo 21:15 | MLB | ST LOUIS CARDINALS - NEW YORK YANKEES

Kohde sulkeutuu: 01.07.2023 21:15


Kaksi vaisua pitcheriä


Baseballin MLB-liigan American Leaguen itälohkossa kisataan oikeastaan vain wild card -paikoista. Tampa Bay Rays on lohkokärjessä. Sillä on yhdeksän voittoa enemmän kuin kakkosena olevalla Baltimore Oriolesilla. New York Yankees on kolmonen kolme voittoa Baltimorea perässä. American Leaguen villi kortti -tilastossa myös länsilohkon Houston Astros on samoissa voitoissa kuin Yankees.
St Louis Cardinalsilta taitaa tällä kaudella jäädä pudotuspelit väliin. Se on nyt National Leaguen keskilohkon viimeinen. Kärkijoukkue Cincinnati Reds on jo 11 voiton päässä, ja wild card -joukkueet vielä enemmän karussa.

Yankees on voittanut viimeisistä viidestä neljä. Oakland Athleticsia vastaan se sai sisäpelin jyräämään. Viime matsissa Yankees voitti 10-4 ja sitä edellisessä 11-0. Epätasainen Yankeesin hyökkäyspää kuitenkin on ollut. Avausmatsi Athleticsia vastaan päättyi 1-2.

Cardinalsin saldo viidestä viime matsista on 2-3. Kaksi viimeistä joukkue hävisi Houston Astrosille ja ulkopeli vuosi oikein kunnolla. Ensin Houston voitti 10-7 ja viimeksi tylysti 14-0.

Sade peruutti avauksen


Tämä ottelu piti pelata jo viime yönä, mutta rankkasade peruutti matsin. Luis Severinon piti olla avauksessa Yankeesin aloittava pitcher, joten hän tulee sitten peliin nyt. Severinon kausi on ollut kovin keskinkertainen. Saldo on 1-2 ja ERA heikko 5.25. Viimeksi Texasia vastaan Severino kuitenkin oli hyvä. Kuudessa vuoroparissa Rangers ei tehnyt Severinoa vastaan ainuttakaan juoksua.

St Louisin aloittava pitcher on Jack Flaherty. Hän on avauksessa jo 16. matsiaan. Saldona on 3-4 ja ERA 4.95, eli ei Cardinalsillakaan ole kentällä kummoista pitcheriä. Viime ottelussaan Flaherty sai voiton tilille, vaikka hän ei häävisti pelannutkaan. Vastassa oli Washington Nationals, ja Flaherty pelasi yli kuusi vuoroparia, joissa antoi kymmenellä osumalla kuusi juoksua. Flahertyn ERA kolmessa viime matsissa on heikko 6.48.

Yankeesiltä on kovia sisäpelaajia sivussa, kun Aaron Judge ja Anthony Rizzo ovat sairastuvalla. Yankeesin ryhmässä on sen verran syvyyttä, että ilman näitä kahtakin joukkueen sisäpeli kulkee. Nyt kentällä on kaksi aloittavaa pitcheriä, joita vastaan on osuttu.


Vetopuolella matsi on laitettu aika lailla tasan. Eniten taas kiinnostaa totals-puoli. Nyt voisi tulla osumia ja juoksuja enemmänkin. Yli 9 juoksua saa kertoimeksi noin 1.90, ja laitetaan siitä rasti lapulle.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Yli 9 juoksua @1.9

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.89

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan