MLB: New York Yankees - Houston Astros

La 5.8. | klo 02:05 | MLB | NEW YORK YANKEES - HOUSTON ASTROS

Kohde sulkeutuu: 05.08.2023 02:05


Yankees on alamaissa


New York Yankees voitti viime yönä Houston Astrosin Brooklynissä 4-3. Viimeisen juoksun löi kuudennessa vuoroparissa Yankeesin Volpe, ja Bader toi juoksun kotiin. Yankeesiltä Stanton ja McKinney löivät kunnarit. Houstonin Tucker myös löi home runin.

Baltimore Orioles ja Miami Marlins ovat kumpikin New York Yankees on valahtanut MLB:n American Leaguen itälohkon viimeiseksi. Matkaa kärkijoukkue Baltimoreen on kymmenen voittoa. Tampa Bay on lohkon kakkonen 66 voitolla.

Houston Astros on AL:n länsilohkon kakkonen. Ykkösjoukkue Texas Rangers on vain yhden voiton päässä.

Ennen nyt pelattavaa neljän matsin sarjaa Astros voitti Clevelandin kolmesti. Yankees taas pelasi kolme matsia Tampa Bayta vastaan, ja voitti näistä yhden.
Kummallakin joukkueella on porukkaa sairastuvalla. Houstonilta puuttuu kolme pitcheriä ja kentän puolelta Brantley. Yankeesilta puuttuu peräti yhdeksän pitcheriä sekä Donaldson ja Trevino.

Houstonin vahvuus on sen pitcher-osasto. Joukkue on koko MLB:n kakkonen joukkueen ERA:ssa. Valdez on voittanut Astrosille yhdeksän matsia.
Nyt Yankeesia vastaan aloittajana on Hunter Brown, jonka saldo tältä kaudelta on 7-7 ja ERA 4.12.

Sisäpelissä Houston on MLB:n tilastoissa sijalla 11. Yordan Alvarez on taas mukana joukkueessa ja hän on ottanut paikkansa joukkueen ykkösenä home run -tilastossa. Kyle Tucker ja Alex Bregman ovat myös osuneet hyvin.

Yankeesin sisäpeli ontuu pahasti


Yankeesilla ei tällä kaudella ole sujunut. Sillä on kova nimilista, isolla rahalla hankittuja tähtipelaajia, mutta silti se on koko MLB:n sisäpelitilastoissa lyöntiosumien osalta toiseksi viimeinen. Pahahan se on voittaa matseja, jos ei edes osu palloon. Aaron Judge on edelleen joukkueen kunnaritilaston ykkönen.

Syöttökummulla Yankeesin ERA on 3.91, ja se on MLB:n kymmenenneksi paras. Gerrit Cole on ollut joukkueen ykkönen. Nyt aloittaa Luis Severino. Hänen saldonsa on vaisu 2-5 ja ERA umpikehno 7.49.


Astrosin aloittava pitcher Brown on nyt pelannut kaksi hyvää matsia peräkkäin. 12 viime vuoroparissaan hän on antanut 12 lyöntiä ja neljä juoksua. Yankeesin Severino pelasi viimeksi vajaa neljä vuoroparia ja antoi siinä ajassa yhdeksän juoksua.
Houston on viime aikoina dominoinut Yankeesia. Ennen eilistä matsia Houston oli voittanut seitsemän edellistä keskinäistä putkeen.

Houstonin kova sisäpeli vastaan kehnossa kunnossa oleva Severino, ja toisaalta Houstonin hyvä ulkopeli vastaan Yankeesin pahasti pettänyt sisäpeli. Lapulle Houston, kerroin on noin 1.70.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Houston Astros @1.71

Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.71

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.71

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.69

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan