MLB: Boston Red Sox - New York Yankees

Su 18.6. | klo 02:15 | MLB | BOSTON RED SOX - NEW YORK YANKEES

Kohde sulkeutuu: 18.06.2023 02:15


Yankeesin pitcherit ratkaisevat matsin


Baseballin MLB-liigan American Leaguen itälohko on edelleen sarjan kovin lohko, ja siellä Tampa Bay on karkaamassa. Sillä on nyt 51 voittoa, kun New York Yankeesillä on voittoja 39 ja Boston Red Soxilla 35. Lohkokakkonen on Baltimore Orioles 43 voitolla.

Tämä on nyt toinen matsi näiden joukkueiden sarjassa. Avausottelussa paukutettiin juoksuja oikein tosissaan, kun Red Sox voitti 15-5. Bostonin Turner oli matsin ykkönen. Hän löi kaksi kunnaria ja yhteensä kuusi juoksua.
Yankees on voittanut nyt viimeisistä viidestä kaksi ja Boston kolme.

Yankeesin kovin stara Aaron Judge on taas sairastuvalla. Judge on yksi liigan parhaita sisäpelin pelaajia, ja hänelle Yankeesillä olisi tarvetta. Miljoonajoukkueen juoksukeskiarvo on vain 3.5 per ottelu, kun Judge ei ole pelissä mukana. Koko liigan huonoin juoksukeskiarvo on Oaklandin 3.62 per ottelu, eli sen verran paljon Judgella on Yankeesille merkitystä.
Muutenkin Yankeesin sisäpeli on ollut vaisua. Superstarat eivät ole oikein viime aikoina saaneet mitään aikaiseksi. Anthony Rizzo sai juuri katkaistua koko uransa pisimmän putken ilman osumia ja Giancarlo Stantonin tilastolukemat on olleet loukkaantumisen jälkeen surkeat. DJ LeMahieukin on ollut vain varjo entisestään.

Yankees kupongille


Pitching-osasto on pitänyt Yankeesia pinnalla. Varsinkin vaihtopitcherit, eli bullpen on ollut erinomainen. Sillä on koko liigan paras ERA.
Tällä kerralla Yankeesin aloittaja on Clarke Schmidt. Viimeisistä viidestä matsista hänen ERA:nsa on 2.33. Hyvä mies aloituksessa.

Bostonin joukkue pelaa hyökkäyspään varassa. Sillä oli kesäkuun alussa vaisu kymmenen matsin putki, jossa se teki yhteensä vain 25 juoksua, mutta kaiken kaikkiaan sen juoksukeskiarvo on kehnosta pätkästä huolimatta MLB:n kahdeksanneksi paras. Rafael Devers on koko liigan ykkönen lyödyissä juoksuissa.
Pitcher-puoli sitten taas on Bostonilla heikkoa. Sen ERA on liigassa vasta sijalla 22. Aloittavat ovat olleet kehnoja. Nyt aloittava Brayan Bello on ehkä ryhmän varmin pelaaja. Toukokuun alun jälkeen hänen ERA:nsa on ollut 2.93.


Kaiken kaikkiaan se vahvin osa tässä matsissa taitaa olla Yankeesin pitcherit. Vaikka joukkue viimeksi antoikin 15 juoksua, niin kyllä siihen voi useimmiten luottaa. Tasainen matsi tästä on tulossa, Yankees on hivenen parempi, mutta Boston on kotijoukkue. Yankeesistä saa yli kakkosen kertoimia, ja ne otetaan lapulle.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yankees @2.1

Huti
Mobilebet - Lue arvostelu

2.1

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.1

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.1

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.05

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan