MLB: Baltimore Orioles - Miami Marlins

Su 16.7. | klo 02:05 | MLB | BALTIMORE ORIOLES - MIAMI MARLINS

Kohde sulkeutuu: 16.07.2023 02:05


Kummallakin menossa vahva kausi


Baltimore Orioles ja Miami Marlins ovat kumpikin MLB:n villi kortti -taulukon kärjessä. Baltimore on American Leaguen itälohkon kakkonen Tampa Bayn jälkeen, ja 55 voitolla wild card -kisassa neljä voittoa takaa-ajajia edellä.
Miami on National Leaguen itälohkossa kakkonen Atlanta Bravesin jälkeen, ja wild -card -puolella sillä on yhden voiton etumatka ennen Arizonaa.

Baltimore on kuuden voiton putkessa. Se voitti Miamin sarjan avausottelussa 5-2, ja sitä ennen se vei Minnesotalta kolme voittoa ja NY Yankeesilta kaksi. Oriolesin sisäpeli on ajoittain ollut tulikuumaa. Minnesotaa vastaan se teki parhaimmillaan 15 juoksua ja Yankeesia vastaan 14.

Ennen Baltimore-tappiota Miami oli voittanut Philadelphiaa vastaan kaksi ja hävinnyt yhden. Silläkin sisäpeli ajoittain kulkee. Hiljattain kolmessa matsissa St Louis Cardinalsia vastaan se teki yhteensä 30 juoksua. Sarjan viimeisen se meni sitten häviämään nollille 0-3.

Kotivoitolle panokset


Miamilta pelin aloittaa pitcher Braxton Garrett. Tähän saakka Garrettilla on ollut hankalaa. Hän on pelannut reilut 92 vuoroparia ja antanut vastustajille 39 juoksua. Garrettin ERA:ksi on laskettu 3.70.
Vaikka Miami onkin ajoittain pelannut hyvää sisäpeliä, niin ei se ole tehnyt kuin 4.20 juoksua. Miamin ryhmästä vain kolmella on lyötynä vähintään kymmenen homeria.

Baltimorella menee kovaa, ja nyt seura voisi päästä play offseihin ensimmäisen kerran sitten vuoden 2016. Nyt joukkueen aloittava pitcher on Kyle Gibson. Hänenkin alkukautensa on ollut hankalahko. Vajaassa 110 vuoroparissa hän on antanut 56 juoksua. Gibsonin ERA on 4.60.
Baltimoren sisäpeli on tällä kaudella ollut liki liigan parasta. Se on tehnyt 4.97 juoksua per matsi, ja nyt heinäkuussa vielä paremmin 5.88 juoksua per matsi.
Baltimorelta viisi pelaajaa on lyönyt vähintään kymmenen kunnaria.


Marlins on ollut yksi NL:n parempia joukkueita, mutta nyt sillä on vastassa mainiota kautta pelaava Orioles. Baltimore varmasti pystyy nyt kotonaan paiskomaan juoksuja, kun Miamilla on ollut epävarmempaa. Kotivoitosta saa kertoimeksi noin 1.85 ja se kelpaa mainiosti vetolapulle.


Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!


Bankonbet avasi ovensa vedonlyöjille 2022 ja tarjoaa pelien aloittamiseen muhkua tervetulobonusta.
Bankonbet: 100% talletusbonus 200€ asti

Pelivalintamme:

Baltimore Orioles @1.86

Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.83

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.83

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan