Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Miesten Korisliiga: Vilpas - Seagulls

Eki
Kirjoittanut:
Eki
0
kommenttia
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Ti 26.03 klo 20.00
Peli ohi
Ottelussa yhteensä alle 166,5 pistettä
1.91Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Salon Vilppaan ja Helsinki Seagullsin edelliset ottelut miesten Korisliigassa menivät enimmäkseen odotetusti. Vilpas eteni vaikeuksien kautta kotivoittoon Karhubasketista, kun taas Seagulls nautiskeli helpolla tulleen voiton poissaoloja poteneesta Korihaista.

Vilppaalla on tiistain otteluun suurempi panos. Se kamppailee tasavoitoissa olevien Karhubasketin, Korihaiden ja Katajan kanssa puolivälierien kotietupaikoista. Salolaisten tilanne on sikäli kohtalaisen hyvä, että sillä on pelaamatta vielä kaksi ottelua, Karhulla ja Katajalla vain yksi.

Toisaalta Vilppaan keskinäisten ottelujen tilanne on ja pysyy Haita ja Karhua huonompana. Niinpä kaksi voittoa riittää varmasti kotietuun, ja yksikin voi parhaassa tapauksessa merkitä sitä.

Seagulls on puolestaan käytännössä varma ylemmän jatkosarjan voittaja. Vaikka se häviäisi molemmat ottelunsa, pitäisi BC Nokian päihittää se lauantaina Helsingissä vähintään 28 pisteen erolla. Tällainen teoria hipoo utopiaa.

Niinpä Seagullsille tarjoutuu ainakin näennäisesti mahdollisuus jonkinlaisiin kokeiluihin tai pelaajalepuutuksiin. Erityisen todennäköisiä tällaiset eivät toki varsinkaan kokeilujen osalta ole noin puolitoista viikkoa ennen pudotuspelien alkua.

Gilbertistä luonnollinen testi

Yhden miehen kohdalla ollaan kuitenkin vääjäämättä erilaisten kokeilujen edessä. Alterique Gilbertiä peluutettiin ainakin vielä debyytissä Korihaita vastaan säästeliäästi eli noin 14 minuuttia. Tästäkin peliajasta merkittävä osa kertyi siinä vaiheessa, kun ottelu oli jo ratkennut.

Gilbert ei tehnyt pisteitä, mutta tilastoihin merkittiin kuitenkin neljä koriin johtanutta syöttöä eikä yhtään menetystä.

Vilppaan pelaaminen Karhubasketia vastaan oli taas varsin tyypillistä. Kolmen pisteen heittojen onnistumisprosentti nousi kakkosia paremmaksi. Se kertoo paitsi laadukkaasta kaukoheittojoukkueesta myös keskinkertaisesta ryhmästä korien alla. Siis molempien korien, sillä levypallopelaamisessakin on edelleen paljon tekemistä.

Toisaalta Vilpas on onnistunut raapimaan voittoja sieltä sun täältä niin, että kevättä kohden kaikki on mahdollista finaaleista puolivälieräputoamiseen.

Rauhallisempien hyökkäyksien joukkue

Tiistaina Seagullsilla ei ole poissaoloja. Vilppaalta sivussa on puolestaan Juho Nenonen, eli nelospaikalla on hänen verran tilaa uusille yrittäjille. Yksi mahdollisuus lienee vähemmälle vastuulle Jacob Grandisonin mukaan tultua jääneen Tyree Eadyn peluuttaminen nelosena.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Vilppaan joukkuehyökkääminen ei ole Grandisonin saavuttua vielä vakuuttanut. Toisaalta puolustus pitää siinä määrin, että mitään romahduksia ei näköpiirissä häämötä. Joukkue ei missään nimessä ole mikään nopeiden hyökkäysten ryhmä, mikä laskee yhteispistemäärien odotusarvoa.

Ottelussa yhteensä alle 166,5 pistettä
1.91Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.88Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.8550€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.852x10€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.
Pelaajien arvostelut: 0