Mestis: KeuPa HT - Jokerit

Pe 29.09. | Klo 18.30 | MESTIS | KEUPA HT - JOKERIT

Kohde sulkeutuu: 29.09.2023 18:30


KeuPan startti ollut kaksijakoinen!


KeuPa on avannut kautensa ihan mukiinmenevästi, joukkue on kahdesta pelaamastaan ottelusta kerännyt itselleen neljä pistettä. Parantamisenvaraa toki on, varsinkin joukkueen puolustuspelaaminen on ollut kaukana ehjästä, tästä todisteena omissa kolisseet kuusi maalia. Vielä alkukaudella joukkueen hyökkäyspelaaminen on onnistunut pelastamaan joukkueelle pisteitä, mutta mitä pidemmälle kaudessa mennään, niin puolustusta on pakko saada tiiviimmäksi mikäli joukkuetta kiinnostaa mitaleista taistella.

Edellisellä kierroksella KeuPa taipui rankkareiden jälkeen vieraskentällä Hermekselle numeroin 3-2. KeuPan pistenikkarina ottelussa hääräsi 21-vuotias hyökkääjä Leo Ring, joka nakutti tehot 1+1. Pelkkää positiivista ei Ringin pelaaminen kuitenkaan ollut, sillä hyökkääjä oli yksi rankkarikisan epäonnistujista ja näin lisäpiste jäi isäntien haaviin.Jokerit ollut pirteä!


Jokerit on kauden alussa ollut pirteä nippu, joukkue on jokaisessa pelaamassaan ottelussa taistellut tiukasti pisteistä ja onkin avannut kautensa myös tulosten puolesta hyvin. Alkukauden kolmesta ottelusta saldona on viisi pistettä ja vain yksi tappio. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut vuodenaikaan nähden varsin hyvässä tikissä, sillä kolmessa ottelussa on omissa kolissut varsinaisella peliajalla vain kuusi kertaa.

Edellisellä kierroksella Jokerit kairasi itselleen kotivoiton Nordikselta kun se kaatoi Ketterän numeroin 4-2. Jokereiden tehomiehenä ottelussa toimi tehot 2+1 iskenyt hyökkääjä Leevi Lemberg. Lemberg on kolmessa ottelussaan iskenyt tehot 3+2, joten loistavaa syksyä on Kiekko-Espoon kasvatti viettämässä.
Luotto vieraissa!


Jokerit on osoittanut alkukauden aikana olevansa Mestis-tasolle laadukas nippu ja täten varsinkin allekirjoittaneelle näyttänyt pitkää nenää. Puolustuspelaaminen on hyvällä tolalla ja hyökkäys pystyy luomaan tarvittavat maalipaikat otteluiden voittamiseen. KeuPan luulisi sopivan Jokereille vastustajaksi hyvin, sillä isäntien puolustuspelaaminen on ollut ajoittain huonoa ja omissa kolisee herkästi. Jokereiden vierasvoitosta tarjoillaan vielä päälle 1.7:n olevia kertoimia, joka on mielestämme lähtökohtiin nähden vielä ihan kokeiltavissa!

Pelivalintamme:

1X2: Jokerit @1.76

Huti
Fastbet - Lue arvostelu

1.76

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.73

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys