Mestis: Ketterä - JoKP

Po 22.9. | Klo 18.30 | MESTIS | KETTERÄ - JOKP

Kohde sulkeutuu: 22.09.2023 18:30


Ketterä haastajana tähän kauteen!


Edellisellä kaudella sarjassa toiseksi jäänyt Imatran Ketterä lähtee haastajana myös tähän uuteen kauteen. Kiekko-Espoo lienee suurin voittajasuosikki, jonka jälkeen Ketterä tulee todennäköisesti espoolaisten suurimpana haastajana. Totuus on kuitenkin se, että imatralaisten kokoonpano on heikentynyt huomattavasti edelliskausista.

Ketterä pelasi harjoituskaudella peräti kymmenen ottelua, joista se voitti puolet. Imatralaisten kannalta tilanteesta positiivista tekee se, että mitä lähemmäs kauden alku on tullut, sitä enemmän se otteluita voitti. Kenraaliharjoituksessaan Ketterä jäi kuitenkin maaleitta, kun paluun suomikiekkoon tehnyt Jokerit kurmuutti imatralaisia numeroin 4-0. Suurin piikki imatralaisten lihassa oli hyökkääjä Leevi Lemberg, joka teki ottelussa tehot 2+1.Joensuulaisilla ongelmia!


Edelliskaudella neljänneksi sarjassa sijoittunut JoKP tulee kauteen ongelmien siivittämänä. Pelaajabudjettia on jouduttu pienentämään edelliskauteen verrattuna runsaasti joensuulaisten kotihallin remontin vuoksi. Näistä lähtökohdista on vaikea kuvitella JoKP:n taistelevan samaantapaan mitaleista mitä edelliskaudella, mutta annetaan joukkueen näyttää kyntensä ennen tuomitsemista. Mutta selvää on se, että JoKP:n päävalmentaja Simo Karjalaisella on täysi työsarka edessään, mikäli JoKP aikoo mitaleista taistella.

JoKP pelasi harjoituskaudella vain viisi ottelua, joista se voitti neljä. Vieraiden leirissä toivotaan, että huono kenraaliharjoitus tarkoittaa hyvää ensi-iltaa, sillä JoKP hävisi harjoituskauden viimeisessä ottelussaan IPK:lle peräti numeroin 7-1. Murheellisen ottelun ainoan maalin joensuulaisille iski päätöserässä ylivoimalla hyökkääjä Niklas Meriläinen.


Luotto isännissä!


Vaikka Ketterä onkin heikentynyt edelliskausista, on meillä luotto silti kotijoukkueessa. Ketterä on materiaaliltaan selvästi joensuulaisia edellä, emmekä usko vieraiden pystyvän Ketterää haastamaan. Materiaaliedun lisäksi Ketterällä on ottelussa myös kotietu ja se on kauden avauksessa aina merkittävä tekijä, pelaammekin lapullemme Ketterän parin maalin voiton!

30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Ketterä -1.5 @1.83

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.76

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys