Mestis: Hermes - Jokerit

Pe 09.02.2024 | 18.30 | Mestis | HERMES - JOKERIT

Kohde sulkeutuu: 09.02.2024 18:30


Hermes äitynyt loistovireeseen!


Kokkolan Hermes on löytänyt itselleen huippuvireen, sillä se saapuu tähän otteluun neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Huippuvire löytyi kreivin aikaan, sillä joukkue on onnistnut rakentamaan itselleen piste-eroa seitsemänteen sijaan. Seitsemäntenä tuleva K-Vantaa on jäänyt joukkueesta jo seitsemän pisteen päähän ja mikäli Hermeksen vire jatkuu samanlaisena, niin suora puolivälieräpaikka on lähellä.

Edellisellä kierroksella Hermes kohtasi vieraskaukalossa juurikin Jokerit, jonka se onnistui kaatamaan numeroin 1-3. Hermeksen pistenikkarina ottelussa hääräsi 22-vuotias puolustaja Veikka Karja, joka merkkautti matsissa tehot 1+1.Jokereilla kasvojenpesun paikka!


Mestiksessä neljäntenä olevan Jokereiden kahdeksan ottelun mittainen voittoputki tuli päätökseensä edellisellä kierroksella. Narripaidat olivat voittoputkensa ansiosta kivunneet sarjataulukossa kivasti kotietuun kiinni, viidentenä oleva TUTO on viiden pisteen päässä, joten muutama piste Jokereilla on hyvää myös alaspäin. Varsinkin Jokereiden puolustuspelaaminen oli voittoputken aikana loistavaa, sillä putken kolmessa viimeisessä voitossa se päästi varsinaisella peliajalla vain yhden maalin.

Edellisellä kierroksella Hermestä vastaan Jokereiden puolustus kuitenkin joutui toteamaan Hermeksen soljuvan hyökkäyspelaamisen olevan sille liikaa. Vaikka Jokerit saikin väännettyä ottelun tasoihin päätöserän alussa, niin silti Hermes onnistui pari maalia vielä iskemään ja nappaamaan täyden pistepotin itselleen. Jokereiden ainokaisesta maalista ottelussa vastasi hyökkääjä Teemu Henritius.Hermeksen vireystila vieraille liikaa.


Hermeksen voittoputki tulee saamaan jatkoa tässä kamppailussa. Hermes onnistui katkaisemaan edellisellä kierroksella Jokereiden voittoputken vieraskentällä, emmekä näe mitään syytä sille, miksi Hermes ei pystyisi samaa toistamaan myös kotonaan. Ottelusta voidaan odottaa tasaista ja vähämaalista, mutta uskomme silti isäntien pystyvän täyden pistepotin tästä ottelusta nappaamaan. Loistovireeseen äityneen kotijoukkueen suorasta voitosta tarjoiltava päälle kakkosen kerroin kelpaa meidän lapullemme mieluusti.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

1X2: Hermes @2.22

Huti
Comeon! - Lue arvostelu

2.22

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.2

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.13

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys