Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Liiga: Pelicans - HIFK

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 2.04 klo 21.00
Peli ohi
Ottelussa tehdään alle 3,5 maalia (60 min)
2.8Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.7850€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Liigassa playoffsien puolivälieräsarjan seitsemännessä kamppailussa Game Sevenissä kohtaavat Pelicans ja HIFK toisensa Isku Areenassa tiistaina kello 18:30. Otteluvoitot ovat näinollen siis tasan 3-3.

HIFK vei sarjan Game Seveniin

Ville Peltosen luotsaama HIFK nousi sillasta hävittyään ensin tässä sarjassa kolme ensimmäistä kamppailua lahtelaisille, kunnes veitsi kurkulla sen jälkeen kolme ottelupalloa selvittäneet Stadin kingit ovat onnistuneet lähestulkoon mahdottomasta tilanteesta nousemaan tasatilanteeseen Tommi Niemelän luotsaaman Pelicansin kaaduttua sarjan kuudennessa kamppailussa 2-1 jatkoerässä (1-1, 0-0, 0-0, 1-0) Nordiksella lankalauantaina, missä myös HIFK-kannattaja profiloitunut tuore Tasavallan presidentti Alexander Stubb kunnioitti läsnäolollaan tavallisena rivikatsojana isänsä, pitkäaikaisen kiekkovaikuttaja Göran Stubbin kanssa ottelua seuraten.

Niemelä yritti pienillä ketjuvirityksillä saada tehoja suojatteihinsa Pelsujen jäätyä tyystin ilman osumia viidennessä pelissä kotonaan ja Aleks Haatanen oli pudotettu kärkiketjusta kolmoseen Elias Vilenin ja Lenni Killisen rinnalle sekä Aatu Jämsen nostettu puolestaan ykkösnyrkkiin Nate Schnarrin ja Lubos Horkyn kylkeen.

Varsinaisella peliajalla molemmat maalit tehtiin jo avauserässä, missä Leevi Tukiainen vei pudotuspelisarjan avausosumallaan aivan maalinedustalta ensin Pelsut johtoon Haatasen ja Vilenin syötöistä toisella peliminuutilla. Juha Jääskä toi HIFK:n tasoihin takatolpalta riparin sisään playoffsien neljännellä osumallaan kolme minuuttia ennen ensimmäistä erätaukoa Vincent Marleaun ja Niko Seppälän esitöistä.

Tuomaristo varoi visusti ratkaisemasta peliä antamalla jäähyjä kuin räikeimmistä tapauksista ja niinpä kakkosia nähtiin varsinaisella peliajalla vain kolmesti isännistä Jesse Seppälän kampitettua itsensä jäähyboksiin toisen erän avauspuoliskolla ja vieraista Jonas Enlundin koukittua puolestaan itsensä boksiin tuon erän jälkimmäisellä puolikkaalla sekä HIFK:n Eetu Koivistoinen lähti istumaan kakkosta päätöserän jälkimmäisellä puoliskolla kampituksesta.

Ensimmäisessä jatkoerässä sama linja jatkui tuomariston vetäessä kuitenkin lievästi kotiinpäin tuomioissaan. Isännistä Julius Nättisen kampitettua vieraiden Ben Bloodia tuomittiin myös jenkkipakille jäähy sukeltamisesta. Vajaata minuuttia myöhemmin HIFK:sta estämisestä otti kakkosen Petteri Lindbohm, mutta Liigan tehokkain alivoima kesti enemmän kuin hyvin. Kaikenlisäksi HIFK-kippari Jori Lehterä syötti Iiro Pakarisen läpiajoon, jota kuitenkin koukittiin sen verran tilanteessa ja tuomaristo tulkitsi sen rankkarin arvoiseksi tempuksi. Pelsujen maalissa Niklas Kokko torjui vaivatta Pakarisen yrityksen. Jämsen otti seuraavaksi jäähyn Lehterän mailassa kiinni roikuttuaan kaatuessaan kaksikon liimautuessa kiinni toisiinsa kuin nuori pari konsanaan. Seuranneessa ylivoimassa Lehterä laukoi isäntien voittomaalin vasemmalta b-pisteen kaarelta Luke Martinin ja Nättisen syötöistä jatkoerän yhdeksännellä minuutilla.

Niko Hoviselle kirjattiin HIFK:n maalissa 22/23 torjuntaa sekä Kokolle Pelsujen maalinsuulla puolestaan 29/31 torjuntaa.


Pelsujen jääaikakuninkaallisia olivat tsekkipakit Filip Kral (26:15) ja Michal Jordan (24:59). HIFK:sta jenkkipakki Martin (25:53) kirjautti itselleen muikeimmat minuutit selvästi ennen Kasperi Kotkansaloa (24:34).

Tehokkaimmat aloittajat olivat Patrik Carlsson (10/14=71,43%) ja Konsta Hirvonen (2/3=66,67%) ja Vilen (4/7=57,14%) Pelsuista sekä Jääskä (2/3=66,67%), Miro Väänänen (3/6=50%) ja Pakarinen (1/2=50%) HIFK:sta eniten aloituksia vieneen ja ottaneen Lehterän (11/24=45,83%) jäätyä hiukan tappiolle. Jordan (9) ja Pakarinen (7) olivat joukkueidensa hanakimmat laukojat.

Huikea vähämaalinen jännitysnäytelmä!

Aina arvaamaton Game Seven on siis edessä huipentuessa tämän kiihkeän sarjan, missä Liigan paras alivoimajoukkue HIFK on onnistunut toistaiseksi tappamaan 17/18 alivoimaansa (94,44%). Pelicans on puolestaan hoitanut vastaavasti oman ruotunsa alivoimalla 13/15 (86,67%), mikä on joka tapauksessa selvästi yläkanttiin mitä sen runkosarjan 10.nneksi tehokkaimpana alivoiman taitajana (78,87%) olisi edellyttänyt.

Välieräpaikan kohtalon tässä otteluparissa lopullisesti ratkaisevassa Game Sevenissä tuskin mässäillään maaleilla ja todelliset kunnon maalipaikat loistavat poissaolollaan. Päivän kysymys kuuluukin, pystyykö HIFK toistamaan Bluesin 12 vuoden takaisen ihmeen, kun se onnistui nousemaan kolmen tappion takaa lopulta sarjan voittajaksi tuolloin KalPaa vastaan? Peltosen suojattien loppukiri alkoi sarjan neljännestä pelistä, missä se onnistui avaamaan voittotilinsä kolmannessa jatkoerässä ja on siitä asti noussut voitto kerrallaan tasoihin. 

Runkosarjassa Lahdessa pelatuista kohtaamisista Pelsut voittivat nuo pelit 5-3 sekä 1-0 jatkoillaz Tässä sarjassa vastaavissa peleissä Pelsut vei 4-2 sekä 3-2 jatkoilla ja HIFK puolestaan 3-0 viimeksi Isku Areenassa pelatun pelin.

Ottelussa tehdään alle 3,5 maalia (60 min)
2.8Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.7850€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.75100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.68100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.