Liiga: KalPa - Pelicans

Ke 20.09.2023 | 18.30 | Liiga | KALPA - PELICANS

Kohde sulkeutuu: 20.09.2023 18:30


KalPa ollut vaisu!


Kuopiolaisen KalPan lähtö uuteen Liiga-kauteen on ollut kaikkea muuta kuin ruusuinen, saldona kahdesta ottelusta on kaksi pistettä. Vaikka tämä saldo ei huonolta kuullosta, niin enemmänkin olisi ollut tarjolla. Varsinkin avauskierroksen SaiPa-matsi varmasti kismittää kuopiolaisia edelleenkin, sillä joukkue karkasi ottelussa jo 3-0 johtoon, mutta niin vain sitkeät lappeenrantalaiset vääntivät matsin jatkoajalle ja lopulta rankkarikisaan asti.

Kauden toisessa ottelussa KalPa kyykkäsikin sitten pahasti, sillä Ässät murjoi kuopiolaiset maanrakoon kotikentällään numeroin 6-0. Vaikka KalPa voitti laukaukset maalia kohti ottelussa 18-23, niin patapaitojen jäätävä viimeistelytehokkuus tuhosi kaikki mahdollisuudet pisteitaistosta. Suurimpana piikkinä KalPa-pelureiden lihassa oli 22-vuotias hyökkääjä Leevi Viitala, joka nakutti ottelussa peräti tehot 2+3.Pelicansin otteet positiiviset!


Pelicansin lähtö uuteen kauteen on ollut pelillisesti hyvä, vaikka pistetili näyttääkin vain kolmea paunaa. Avauskierroksella Pelicans kohtasi tutun vihollisen, kun kevään finaalivastus Tappara asettui vastaan. Pelicans pelasi pelillisesti hyvän pelin, mutta viimeistelyn tehottomuus ja Tapparan maalinsuulla seisonut

Christian Heljanko

varmistivat sen, että pisteet jäivät hallitsevan mestarin pussiin. Loppunumerot olivat 4-0 Tapparalle, mutta näissä numeroissa on ilmaa reilusti.

Kauden toisessa ottelussa Pelicans olikin sitten vakuuttavampi, joukkue jätti kotonaan Kärpät nuolemaan näppejään ja nappasi itselleen voiton numeroin 4-1. Lahtelaisten tehomiehenä ottelussa hääräsi tehot 2+1 merkkauttanut hyökkääjäkonkari Patrik Carlsson, kokeneista pelureista myös Ryan Lasch oli totutun vahva ja herkutteli itselleen kolmen syöttöpisteen iltapuhteen.
Luotto vieraissa!


Pelicans on pelillisesti KalPaa edellä ja me luotammekin tässä ottelussa vieraisiin. KalPan kotietu on kuitenkin otettava huomioon, emmekä näin uskalla suoraa voittoa vieraille pelata, rohkeimmat voivat sen toki tehdä, mutta panostasoa kannattaa tällöin tarkastella maltilla. Pelicansin lopullisen voiton kerroin on 1.9:n pintaan ja se on alkukauden otteita vertailtaessa sellainen tarjous mitä me emme jätä käyttämättä!

Pelivalintamme:

Lopullinen voittaja: Pelicans @1.9

Zulabet - Lue arvostelu

1.9

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.85

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys