Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Liiga: HIFK - Pelicans

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 26.03 klo 21.00
Huti
Ottelussa tehdään yli 5,5 maalia (60 min)
2.7Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.6850€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Liigassa kohtaavat playoffsien puolivälierässä Paras seitsemästä -sarjan neljännessä pelissä HIFK ja Pelicans toisensa Nordiksella tiistaina kello 18:30. Pelicans johtaa ottelusarjaa voitoin 3-0.

Pelsuille jo kolmas päänahka jatkoerässä

Tommi Niemelän luotsaama Pelicans pusersi jo sarjan kolmannen voittonsa Ville Peltosen piiskuroimasta HIFK:sta erittäin kutkuttavien vaiheiden jälkeen 3-2 jatkoilla (1-1, 1-0, 0-1, 1-0) Isku Areenassa lauantaina.

Pelsut saivat vahvalla karvauspelillään stadilaiset vaikeuksiin jo omalla puolustusalueellaan, missä huolimattomasta kiekollisesta pelistä isännät rokottivat vieraitaan ensimmäisen kerran avauserän yhdeksännellä minuutilla Patrik Carlssonin päästyä laukomaan lähietäisyydeltä Pelsut 1-0 johtoon Ryan Laschin syötöstä. Peltonen rukkasi ketjujaan kahden avauspelin jälkeen uusiksi ja uusitusta kärkiketjusta Julius Nättinen onnistui iskemään Jori Lehterän esityöstä pelin tasoihin parhaalta maalintekosektorilta terävällä vedollaan ylänurkkaan. Toinen maalisyöttö merkattiin Johan Motinille.

HIFK pelasi huomattavasti parempaa lätkää mitä edellisellä Lahden visiitillään ja se onnistui luomaan jopa isäntiä enemmän maalipaikkoja mikä lupaili hyvää. Siitäkin huolimatta isäntien kärkikentällinen pisti vieraiden viisikon halki, poikki ja pinoon toisen erän viimeistä edellisellä minuutilla ja Pelsujen kärkisentteri Nathan Schnarr räjäytti Isku Areenan huutomyrskyyn vietyään isännät 2–1 johtoon. Michal Jordan ja Lubos Horky syöttöpisteille. Peltonen haastoi osuman, mutta tuomio oli ja pysyi ja HIFK:lle pelinviivyttämisestä sääntöjen mukaan kakkonen. Pelsut ei ylivoimaansa onnistunut hyödyntämään.

Päätöserän avauspuoliskolla Niemelän suojatit tarjosivat kolmeen otteeseen vierailleen oljenkortta tulla peliin uudestaan mukaan jäähyjen verottaessa Pelsujen pelinrakentamista. HIFK tarttui täkyyn ja Juha Jääskä tasoitti ylivoimalla Iiro Pakarisen ja Nättisen syötöistä lukemat 2-2:een runnottuaan tylysti irtokiekon verkon perukoille. Erän päätösminuutilla kaivoi puolestaan kokenut IFK-pakki kuoppaa joukkueen jalkojen alta ottaessaan jäähyn lyötyään kiekon katsomoon. Vieraat kestivät kuitenkin alivoimansa vaivatta.

Ensimmäinen jatkoerä ratkesi lopulta HIFK:n Kasperi Kotkansalon karmeaan syöttövirheeseen, minkä seurauksena Lars Bryggman onnistui sivaltamaan Pelsuille 3-2 voittomaalin!

Niemelä peluutti avainukkojaan maltillisemmin, sillä Pelsujen pakeista ahneimmin kentällä häärineen Filip Kralin lukemat olivat 22:47, kun taas HIFK:n jääaikakuningaskvartetista Kotkansalo (24:54), Luke Martin (24:15), Pakarinen ja Lehterä (23:50) jokainen kellotti Kralia isommat lukemat.

Pelsujen vahvin aloittaja oli Konsta Hirvonen (4/6=66%) sekä HIFK:sta Pakarinen (2/3=66,67%). Molemmille aloituksia kertyi kuitenkin vain ”hiirulaiset”. Varsinaisista määrällisesti kovimmista aloittajista Carlsson (7/12=58,33%), Antti Tyrväinen (14/24=58%) ja Schnarr (7/14=50%) Pelsuista sekä Eetu Koivistoinen (5/10=50%), Lehterä (10/26=38%) ja Miro Väänänen (5/13=38%) HIFK:sta kirjattiin isännille enemmän aloitusvoittoja. Eniten laukauksia (10) sateli Pelsujen puolustajista Kasper Puution lavasta, kun HIFK:n Martin ja Kotkansalo laukoivat molemmat seitsemän kertaa.

Isoilla maalimäärillä sisäpaistia hernekeiton sijasta

Vain kerran aikaisemmin on Liigan pudotuspeleissä onnistuttu nousemaan kolmen tappion takaa sarjassa vielä voittoon. Tuohon ihmetemppuun syyllistyi Blues keväällä 2012, kun se lähetti sarjaa kolmella voitolla johtaneen KalPan kesälomille voitoin 4-3. HIFK ei ollut tämän kauden runkosarjassa eilisen teeren poika, sillä se onnistui kolmesti voittamaan neljästi peräkkäin. Playoffseissa tuo on samaa joukkuetta vastaan kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Yhden pelin Stadin kingit voivat toki voittaa ja siitä Peltosen suojattien on joka tapauksessa aloitettava. Tiukka taisto Lahdessa luo ainakin toivoa HIFK:n tekemiseen. Mielenkiintoinen ratkaisu saattaa piileä veskarivalinnassa, missä viimeksi mainiosti onnistunut Peltonen valitsi aivan oikein kokeneen Niko Hovisen maaliin laittaessaan epävarmasti sarjan aiemmissa peleissä esiintyneen Roope Taposen sijasta.

Yhtenä vahvimmista mestarisuosikeista kauteen lähtenyt HIFK on puun ja kuoren välissä, kun se on tulos tai ulos-tilanteessa, missä peli joko avautuu, kun se on avauduttava tai kausi päättyy tukkoisena. Pelsut sai pelinsö kuntoon seurahistorian kalleimmalla rosterilla juuri kun se oli syksyn pimeimpinä aikoina ajautunut kauden syvimpään syöksykierteeseen. Näistä lähtökohdista pelistä voi hyvinkin tulla maalirikas, missä voittajan hakeminen on arpapeliä. Mikä parasta isoista maalimääristä maksetaan myös ruhtinaallisesti!

Ottelussa tehdään yli 5,5 maalia (60 min)
2.7Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.6850€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.65100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.61100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.