Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ligue 1: Nice - PSG

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 16.05 klo 0.00
Peli ohi
1X2 Nice
2.4530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.45100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Jatkuuko PSG:n tappioputki keskiviikon rästiottelussa?

Mestaruusjuhlia jälleen viettänyt Paris SG vierailee keskiviikkona Ligue 1:n rästipelissä Allianz Rivieralla Nicen kotiluolassa. Francesco Fariolin käskyttämä kotijoukkue on viidentenä ja matkaa UCL-paikoille on neljä pistettä. Jos panoksetta pelaava PSG kaatuu keskiviikkona, olisi piste-eroa siis enää yksi ainoa piste Lilleen ja Brestiin ennen päätöskierrosta.

Nizzalla on tässä vaiheessa Mestarien liigan paikka itse asiassa omissa käsissä, sillä viimeisellä kierroksella kohdataan juuri Lille! Fariolin poppoo pääsee keskiviikkoon jo oikein hyvästä tilanteesta, sillä viiteen viimeiseen otteluun ei ole hävitty ja tällä kaudella nähdyllä timanttisella puolustuspelaamisella PSG:n tehokas hyökkäys on ilman muuta kaikki mahdollisuudet tylsyttää. Nice on päästänyt vain 25 osumaa koko kaudella – tämä on kirkkaasti paras päästettyjen maalien saldo koko Ligue 1:ssa.

Isänniltä on sivussa keskiviikkona Alexis Beka Beka, Sofiane Diop sekä Valentin Rosier. Antoine Mendy loukkasi viikonloppua nilkkaansa Le Havre-matsissa ja keskiviikon matsi voi mennä sivu suun.  

PSG pokkasi siis jo liigapokaalin, mutta pariisilaisten takaraivoihin jäi takuulla kummittelemaan vielä pitkäksi aikaa Dortmundia vastaan nähty umpisurkea kaksiosainen UCL-välieräpari, jossa nähdyillä maalipaikoilla olisi ehdottomasti pitänyt pystyä parempaan. Etenkin paluuosassa Parc des Princesillä PSG:llä oli tontteja tehdä vaikka kolme osumaa, mutta niin vain pariisilaiset jäivät lopulta nuolemaan joka kerta näppejään maalipaikoissa. Viikonloppuna saatiin sentään Toulousen verkkoon pallo kertaalleen upotettua, mutta vastustaja rokotti kolmesti. Onko loppukausi täyttä läpsyttelyä?

Vierailta on varmasti sivussa Presnel Kimpembe, Sergio Rico, Layvin Kurzawa sekä Lucas Hernandez. Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé ja Keylor Navas eivät ole satapinnaisessa kunnossa ja koko kolmikko voi olla levossa.

Motivaatioetu painaa vaakakupissa!

Otetaan lapulle keskiviikon matsiin Nizzan suoraa voittoa. PSG:llä ei pitäisi olla isompia motivaatioita lähteä vieraspeliin pelaamaan sata lasissa ja on täysin mahdollista, että Luis Enrique antaa hieman penkkimiehillekin Rivieralla peliaikaa. Viikonloppunahan Toulouse jo kuritti pariisilaisia vieraissa, joten kotivoitto ei olisi mitenkään ennenkuulumatonta.

1X2 Nice
2.4530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.45100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.4100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.39100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.37Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!